Világ

Ti láttátok már a Balatont felülről?

A napokban egy hatalmas meglepetéssel rukkolt elő az apukám. A Balaton felé autóztunk, mikor letért a megszokott útról, egy kis reptérnél megállt, majd annyit kérdezett: mi újság, pilóta? Gondolhatjátok, mennyire izgatott lettem, mivel még soha életemben nem repültem.
vous - 2015.07.11.
Ti láttátok már a Balatont felülről?

Ahogy felszálltunk, furamód úgy éreztem, biztonságban vagyok, és minden olyan nyugodt. Mint egy kis kilépő a nagyvilágból, ami most szó szerint a talpam alatt hevert. 

A nagy nyugalmat azért néha megtörte, mikor „lifteztünk”. Ez annyit tesz, hogy először gyorsan le, aztán gyorsan felfelé repültünk. Na, ez durvább, mint bármelyik hullámvasút!

De azért persze nagyon élveztem, biztos, hogy erre mindig emlékezni fogok! És pont ezért szeretem az élményajándékokat: felejthetetlenek! Az élményeid örökre veled maradnak, és gazdagabbá tesznek, de a tárgyak nagy részére már pár év után sem emlékszel… Szóval, ha a tökéletes ajándékot keresitek, akkor most megtaláltátok!

Ha ti is kipróbálnátok, ITT és ITT bővebb infókat is találtok a sétarepülésről! Mi Papkutapusztán voltunk, amit csak ajánlani tudok. Ráadásul a pilóta is nagyon cuki volt!
Ajánlott cikkek