Egyéb kategória

A rúzs 50 árnyalata – Minden országnak megvan a kedvenc színe

Ahány ország, annyi szokás – nincs ez másképp a rúzsok árnyalataival sem. Lehet rózsaszín, pink, vörös vagy nude, minden országban megtalálják a nők a nekik leginkább tetszőt. Most kiderült, mit szeretnek Dubajban vagy Londonban.
vous - 2015.06.30.
A rúzs 50 árnyalata – Minden országnak megvan a kedvenc színe

A londoni Heathrow repülőtérről nem is gondolnátok, de itt válogathattok a legtöbb sminkcucc közül. Ezért nem véletlen, hogy készítettek egy „kis” összesítést, hogy melyik ország melyik rúzst veszi a legszívesebben. Nagy-Britannia kedvence a karamel nude, az USA (azon belül is New York) imád vörösben izzani, Dubaj a könnyű rózsaszínt kedvelik leginkább, Kínában a korall a nyerő, Franciaország pedig az élénk rózsaszínt keni az ajkaira a legszívesebben.

A felmérés készítői felkértek egy minimalista művészt, hogy az említett országok nevezetességeit alkossa meg a rájuk legjellemzőbb rúzsból. Az eredmény bámulatos!

Sajnos Magyarország kimaradt, pedig jó lenne tudni, melyik szín a magyar nők kedvence. Áruljátok el nekünk kommentben! 

Bármennyire szeretem a nude színt, ezt a mini Big Bent tuti nem kenném a számra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!