Egyéb kategória

A rúzs 50 árnyalata – Minden országnak megvan a kedvenc színe

Ahány ország, annyi szokás – nincs ez másképp a rúzsok árnyalataival sem. Lehet rózsaszín, pink, vörös vagy nude, minden országban megtalálják a nők a nekik leginkább tetszőt. Most kiderült, mit szeretnek Dubajban vagy Londonban.
vous - 2015.06.30.
A rúzs 50 árnyalata – Minden országnak megvan a kedvenc színe

A londoni Heathrow repülőtérről nem is gondolnátok, de itt válogathattok a legtöbb sminkcucc közül. Ezért nem véletlen, hogy készítettek egy “kis” összesítést, hogy melyik ország melyik rúzst veszi a legszívesebben. Nagy-Britannia kedvence a karamel nude, az USA (azon belül is New York) imád vörösben izzani, Dubaj a könnyű rózsaszínt kedvelik leginkább, Kínában a korall a nyerő, Franciaország pedig az élénk rózsaszínt keni az ajkaira a legszívesebben.

A felmérés készítői felkértek egy minimalista művészt, hogy az említett országok nevezetességeit alkossa meg a rájuk legjellemzőbb rúzsból. Az eredmény bámulatos!

Sajnos Magyarország kimaradt, pedig jó lenne tudni, melyik szín a magyar nők kedvence. Áruljátok el nekünk kommentben! 

Bármennyire szeretem a nude színt, ezt a mini Big Bent tuti nem kenném a számra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.