Egyéb kategória

VOUS-riport: Bepasiztam a Szigeten

Az igazi fesztiválarcok a buli minden percét kihasználva sátorral vonulnak ki az össznépi zenés-táncos kerti parti helyszínére, hogy egyetlen percét se mulasszák el a vircsaftnak. De mi van, ha egyik éjjel plusz egy fő is befigyel a nejlonbunker melegébe? Jöhet holnap is?

vous - 2015.06.30.
VOUS-riport: Bepasiztam a Szigeten

Buli vaaan!

Vannak ugye a fesztiválszüzek, nekik most nem szeretném részletesen elmesélni, hogy milyen egy ilyen gigaparti a szabadban, mert nekik csak az úgynevezett saját bőrön tapasztalós magyarázatot tudom elképzelni megoldásként. Szóval vegyük úgy, hogy mindenki tudja, milyen a buli a Szigeten, a Volton és még egy csomó másik helyen. Fiatalság, bolondság.

Egy fesztiválon néha belazul az ember

Amikor a heti szerkesztőségi mítingen felvetődött a Szigeten szövődött szerelem témájának ötlete, egyik kolléganőnk bedobta a közösbe a saját sztoriját, mikor is egy eléggé ellazult éjjelen erőszakkal bevonszolt egy srácot a sátrába. Másnap reggel a barátnője csak annyit mondott neki: olyan szívesen felképeltelek volna, hogy mit csinálsz. A kolléganőm meg csak annyit kérdezett: de miért nem tetted meg? Mert ugye egy ilyen, vagy ehhez hasonló, lightabb afférból ritkán jöhet ki jól az ember. De van, akiknek sikerült: Sziszi és Ricsi tavaly jöttek össze a Sziget fesztiválon, és bár nem volt ilyen rohamos tempójú a kezdet, akkor még maguk sem hitték volna, hogy egy év múlva együtt készülnek a nagy nyári hepajkodásokra.

Sziszi: Minden évben járunk fesztiválokra, de változó, hogy mikor hová. Ricsi kedvence a Volt, ahol több a hazai előadó, nekem viszont a Sziget jön be jobban, ott nagyobb a választék a koncertekből.

Ricsi: Én elsősorban bulizni megyek fesztiválra, nem ismerkedni. De semmi rossznak nem vagyok az elrontója, ha úgy adódik a helyzet (nevet). Sziszivel állítólag két évvel ezelőtt már találkoztunk, de erre egyikünk sem emlékezett igazán. A társaságunk eléggé összefonódott, ők mondják. Szóval, tavaly a Tankcsapda koncerten együtt kezdtük meg a bulit, onnantól aztán mentek maguktól a dolgok.

Sziszi: Én személy szerint kételkedtem benne egy kicsit, hogy folytatható-e a dolog, találkozunk-e még a Sziget után, ahol végig együtt voltunk, mivel nem egy városban laktunk. Ricsi viszont egy idő után felköltözött Pestre, addig meg jártunk egymáshoz hétvégéken. Egy ilyen bulin való megismerkedésnek nyilván buktatója lehet, ha az illetőket csak a pia hajtja, ha esetleg naponta cserélgetik a szigetes partnereket. Nálunk szerencsére egyikünk sem vágyott ilyesmire.

Forrás:
Faluhelyi Fanni

Ricsi: A megismerkedés pillanatában én sem gondoltam, hogy hosszú életű lesz a dolog, de utána volt még a fesztiválból öt nap, ami alatt nagyjából megismertem Sziszit, utána pedig nem is akartam elengedni. És ez azóta is így van.

És hogy hogyan ünnepli meg Ricsi és Sziszi az egyéves évfordulót? Hát persze, hogy a Szigeten. A többi pedig helyszíni meglepetés.

Forrás:
Faluhelyi Fanni
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.