Intim

A szex ötven szürke árnyalata lehet, hogy lila

Egy ideig a csapból is ez folyt. Szürke árnyalatot kapott a ruha, füstös szemhéjakra, repedezett, szürke aszfaltra fókuszált, rárepült mindenre a sajtó, amiből plusz egy szürke verítékcseppet még kisajtolhatott.
vous - 2015.06.29.
A szex ötven szürke árnyalata lehet, hogy lila

Trendi lett a szürke, a szembekötősdi, a gúzs, az ostorcsapkodás. A dominancia hangsúlyozása, ami ötlettelenül, nulla csavarral kötődött persze a márkás öltönyhöz, selyemalsóhoz, magánrepülőhöz.

Egy pár hétre izgalmassá vált a megalázás és a megaláztatás – az is bekukucskált a szadomazóba, akit úgy egyébként nem hozott lázba a szájpecek.

Sokan hitték, ez a szexuális gyönyörök csúcsa, és nem esett le, hogy a valódi szadomazo köszönő viszonyban sincs a meglesett, átemelt, giccsé torzított aktusokkal. A BDSM kultúra hívei és művelői amúgy köszönik szépen, jól vannak, de nem volt szükségük a kétes népszerűségre, főleg annak szürkévé fakított árnyalatára. Ettől függetlenül azért megugrott a szexboltok forgalma, a tulajok pluszrendelést adtak le korbácsra, bilincsre. És talán olyan is akadt, aki hamuszín ruhában, vérző csapásnyomokkal a hátán mondta ki a boldogító igent szájkosarat viselő párjának, aki ezen okból csak bólintani tudott a vérgyöngyökkel kecsegtető, közös jövőre.

Ideje rehabilitálni a lilát

Ennyit a szürkéről. Van azonban a szex lila árnyalata, ami a vad fájdalmat nem feltétlenül igénylő, de a felek szenvedélyét igenlő módja a szerelemnek. És most nem a letépésre ítélt, lila, szexi neglizsére utalok, amit amúgy kevesen húznak magukra, mert úgy hiszik, a lila az a kielégületlenség színe. Nem tudom, ezt ki dobta be a közös nagy tudatalattiba, de azért akad ellenpélda. Ezt nem is ragoznám tovább, de azért úgy vélem, ideje rehabilitálni a lilát. Mert szerethető, szexi és szenvedélyes szín.

A lila bugyi dicséretén túl azonban nem mondhatom meg, hogyan szeressétek a szexet. Más se kommunikálhatja ezt felétek, ne dőljetek be bölcsre tupírozott vagy szürkére öregített tanácsoknak.

Azt meg nem állítom, hogy ezek a sorok csak saját tapasztalatból íródnak, az túl személyes lenne. Nem blogolnék a saját gyönyörömről, mert az igazán magánügy. Kisebb körben, megfelelő mennyiségű fenyőpálinka után lehet, megoldódna a nyelvem, és tálalnék vigyorogva ezt, azt. Mert nő vagyok, így nem biztos, hogy féket tudok tenni a nyelvemre. Meg hát, ha én nyitok, a többiek is így tesznek, és szerintem kifejezetten boldogítóak a spontán, némi alkohollal hátterezett szexterápiás ülések. Sokszor azt se bánjuk, ha az ivóhely törzsközönsége hegyezi a fülét.

De vissza a szexi lilához: az vesse rátok az első követ, aki még nem szemlélte magán sajgó örömmel, apró kis nyilallásokkal a megfelelő területen – a combján, a nyakán, a csípőjén, a popsiján – kedvese lázasan markolós, karmolós, harapós szerelmének liluló nyomait. Mert a lilának tényleg van ötven árnyalata, a bíborral kezdve, át a püspöklilán, az orchidea finom lila színén keresztül a fakuló rózsasziromig.

Mert a szexbe ez is belefér. Minden belefér, ami kell nektek vagy nekem, vagy annak, akivel összehoztak az erotikára igencsak kacsingató éj-lila csillagok. A határokat azonban maga szabja meg az, akinek helyén van az esze. És csak azzal és úgy lilul, ahogy vágyai diktálják, egy árnyalattal se erősebben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.