Egyéb kategória

Senki nem tökéletes! Fogadd el magad úgy, ahogy vagy!

Újabb kampány indult Amerikában, ami segít a súlyfelesleggel küszködő hölgyeknek, hogy könnyebben elfogadják önmagukat. A megmozdulás pedig már az Instagramra is begyűrűzött. 
vous - 2015.07.03.
Senki nem tökéletes! Fogadd el magad úgy, ahogy vagy!

Amerikában a holnapi napon, vagyis július 4-én ünneplik a függetlenség napját, ami igazán fontos dátum az egész nemzetnek. Ezen a napon ugyanis minden egyes ember annak örvendezik, hogy képesek szabadon élni az országukban. De mégis mennyire szabadon? Hányan képesek elfogadni magukat úgy, ahogy vannak? És hány ember szégyelli el magát már csak attól, ha fürdőruhát kell felvennie, vagy ki kell mennie az utcára? Sokan, nagyon sokan. 
Tess Holiday legújabb kampányában – ami a #simplybekini nevet kapta – pedig pontosan erre helyezik a hangsúlyt. 

Fogadd el magad úgy, ahogy vagy, hiszen senki nem tökéletes! 

És még hasonló bátorító szavak, amik arra ösztönözték a súlyfelesleggel küzdő hölgyeket, hogy úgy szépek, ahogy vannak. Ennek köszönhetőn pedig tömérdek bikinis fotó árasztotta el az egész Instagramot. Lássuk!

Ez pedig mind szép és jó, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az elhízás nem tesz jót az egészségeteknek. Kövessétek az egészséges életmódot és sportoljatok sokat, ez a legfontosabb! Menjetek például Takács Nórival futni minden kedden! Miért? Itt elolvashatod.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon