Otthon

Telefonnyomkodás, kávé, smink, vagy fordítva – Mi a reggeletek forgatókönyve?

Egyvalami közös mindenki reggelében: az érzés, ami akkor nyilall belénk, amikor megcsörren az ébresztő. De mi történik az ébredés pillanata után? Van, aki tízszer visszaalszik még öt perc szundi erejéig, van, aki rögtön nekikezd a reggeli rituálénak. A következő öt dolog az, ami nélkül valószínű, egyik lány sem vág bele egy új napba. A kérdés csak az: milyen sorrendben?

vous - 2015.06.15.
Telefonnyomkodás, kávé, smink, vagy fordítva – Mi a reggeletek forgatókönyve?

Forrás:
Karácsonyi Panka
  • Nincs is jobb, mint félig csukott szemmel végiggörgetni a kedvenc közösségi oldalakat, hátha történt bármi fontos, amíg aludtam
  • A reggeli pisilés után már minden könnyebben megy
  • Egy gőzölgő kávé felhörpintése beindít mindent
  • Egy finom reggeli megadja a kezdőlökést
  • Smink nélkül? Sehova egy tapodtat sem!
Karácsonyi Panka

Grafika: Karácsonyi Panka

1986 óta foglalkozom a világgal. Kezdetben fal-zsírkrétarajzokkal kápráztattam el szüleimet. Innen aztán nem kimondottan egyenes út vezetett idáig. Mielőtt tervezőgrafikusként diplomáztam volna, tanítóképzőbe jártam, díszlet- és jelmeztervezést tanultam, és azóta is autodidakta módon szippantom magamba, ami éppen megtetszik. Ennek köszönhetően a fotótól a táskatervezésen át a filmes kellékig sok mindent készítettem már munkám során, és izgatottan várom, mit hoz a jövő. Munkáim egy részét itt találjátok.