Egyéb kategória

4 dolog, amitől minden nő kibújik a bugyijából

Felesleges tagadni, minden férfi AZT akarja – a kérdés maximum annyi, hogy mikor akarja azt a bizonyos AZT. Van, aki tud várni egy picit; és van, aki türelmetlenebb. Az utóbbi kategóriába tartozó pasik nem válogatnak az eszközökben, mindent képesek bevetni, hogy célba érjenek. És ezt titkon – vagy nem is annyira titkon – a nők imádják. Az apró, de annál lenyűgözőbb trükköket szedtük össze, amiktől sokkal könnyebben beadjuk a derekunkat egy randi után.

vous - 2022.09.01.
4 dolog, amitől minden nő kibújik a bugyijából

A mondás úgy tartja, hogy az ördög a részletekben rejlik. Ezt száztíz százalékban meg tudjuk erősíteni, ugyanis vannak olyan parányi, szabad szemmel alig látható trükkök, amik bizony közelebb viszik a férfiakat a lakat kinyitásához. Ezeket vesszük most sorra, hogy a csajok tudjanak olvasni a sorok között, a pasik pedig javíthassák az arányukat. Reméljük, mindenki csak és kizárólag jó célokra fogja felhasználni a megszerzett tudást!

dekorgyertyak

Az illatgyertyák trükkösek…
Forrás:
 Ide kell még forrás

Érzed ezt?

Mindenki tudja, hogy a nők virtuóz módon játszanak az illatokkal. De mi a helyzet a pasikkal? Meglepő lehet, de az erősebbik nem is szívesen, sok esetben sokkal ravaszabb módon használja a feketemágia ezen fajtáját. Nem feltétlen a parfümökről beszélünk – bár az is megérne egy misét… Leginkább az otthoni illatokra gondolunk.

Kevés dolog mozgatja meg jobban a nőket, mint egy kellemes illatú lakás.

Komfortérzetet teremt, abból pedig tudjuk, mi következik. Szóval ha a partnered randi előtt vagy közben meggyújt egy Woodwick gyertyát vagy beizzítja a diffúzort, érdemes gyanakodni. Tervei vannak!

Csak mondd, csak mondd

A kulcsszó az előző pontban a komfortérzet. Abban a pillanatban, ahogy ezt sikerül megteremteni, egy nő sokkal kommunikatívabb lesz. Innen már meg is vagyunk: csak fel kell dobni valamit, amiről lehet témázni. És most jön képbe a berendezés! Egy legénylakás számos olyan tárgyat tartalmaz, amiről nemhogy órákat, napokat lehet beszélni.

Ezeknek egyik fele ”természetes” módon kerül oda, a másik viszont marketingeseket és kirakattervezőket megszégyenítő tudatosággal.

A környezetükbe még véletlenül sem illő díszgyertyák, vicces párnahuzatok, stílusidegen holmik és még sorolhatnánk… Sok esetben ezek azt a funkciót szolgálják, hogy a barlangba besétáló hölgy kevésbé érezze magát feszélyezve.

Névtelen terv (1)

Nem az étel, hanem a körítés számít.
Forrás:
 Canva

Gyertyafényes jó étvágyat!

Ahhoz nem kell nagy matek, hogy rájöjjünk, mire megy ki a játék, ha egy férfi áthív egy nőt magához vacsorázni. Azonban óriási különbség van vacsora és vacsora között. Nem is kell, hogy az étel finomra sikerüljön, ha megvan a megfelelő körítés.

A világ legfinomabb menüje sem fog célba találni, ha ”fapados” a szervírozás.

Jól főzni képesség, jól tálalni és díszíteni pedig odafigyelés kérdése. És ha egy nő azt érzi, odafigyelnek rá, képes lebontani azokat a falakat, amiket előzetesen felhúzott. Határozottan állítjuk, hogy néhány szál virág, egy váza, egy gyertyatartó vagy egy szép terítő hatásosabb lehet, mint a világ összes lazaca és kaviárja.

Hallgasd csak!

A zene mindennek az alapja. Sok srác elrontja azzal, hogy áthívja magához szíve választottját, beteszi a Spotify romantikus lejátszási listáját, és várja a csodát. Csak egy dolgot felejtenek el: ezeket a számokat úgy ismeri mindenki, hogy szinte fejből le tudja kottázni.

Közhelyek nélkül is hangulatba lehet hozni egy lányt. Sőt!

A klasszikus zene és a dzsessz műveltséget sugároz, a műveltség pedig szexi. Az természetesen nem árt, ha valaki utánanéz annak a zenének, amit épp betesz. Meglehetősen kontraproduktív dolgok születhetnek rögtönzésből.

És hogy mi a tanulság? Mindig nézzünk a dolgok mögé, ugyanis nem minden az, aminek látszik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!