Egyéb kategória

2022 legtrendibb tavaszi/nyári tornacipői

Egyre melegebbek a nappalok, Te pedig még mindig nem szerezted be az új tornacipődet a 2022 tavaszi/nyári szezonra? Akkor legfőbb ideje pótolni a lemaradást, és megkeresni a tökéletes tornacipőt, ami maximális kényelmet nyújt, emellett pedig hétköznapi szettjeid trendi eleme is lesz. A Sizeerrel összegyűjtöttünk néhány érdekes modellt. Szeretnéd megismerni őket? Akkor olvass tovább!

vous - 2022.06.04.
2022 legtrendibb tavaszi/nyári tornacipői

Lacoste Graduate 0721 1

Ez a krokodil logóval ellátott cipő azoknak a férfiaknak készült, akik még a casual outfiteknél sem szeretnének lemondani arról a tökéletes kényelemről, amit csak és kizárólag egy rövid szárú sneaker nyújthat. A francia gyökerekkel büszkélkedő márka a rá jellemző módon ismét az elegáns megjelenést és a prémium anyagokat választotta, aminek köszönhetően a Lacoste Graduate rendkívül strapabíró. A tornacipő erős felsőrésze természetes bőrből készült, ami remekül együttműködik a lábfejjel, a kényelmet pedig fokozza az antibakteriális OrthoLite betét, amely gondoskodik róla, hogy a lábfej környezete mindig friss legyen. A fekete monokróm modell fokozottan jól tapadó futófelülettel ellátott, lapos talpat kapott, magát a cipőt pedig aranyszínű logó egészíti ki. 

Converse Run Star Motion

Ha meghirdetnénk a „legavantgárdabb női tornacipők” versenyét, ez a Converse modell biztosan az első helyen végezne. Hogy miért? Elég csak ránézni, és rögtön látszik, mitől annyira különleges – a brand ismertetőjegyeként éveken át számontartott, klasszikus, magas szár és az avantgárd talp kombinációja feledhetetlen és abszolút stílusos egészet alkot. És ez a legkevésbé sem túlzás – ha valaki egyszer megpillantja ezt a 2022-es tavaszi/nyári tornacipőt, egykönnyen biztosan nem felejti el. Az aktuális Run Strar Motion trendekhez tökéletesen illő felsőrész 100%-ban kiváló minőségű, organikus pamutból készült, belül pedig puha textillel bélelték, hogy biztos lehess a stabil léptekben és a folyamatos szellőzésben. A cipő legmeghatározóbb eleme azonban a talp. CX habból és jól tapadó gumiból készült, amelyek a szabálytalan, cikcakkos formának, illetve magasságának és tömörségének köszönhetően minden lépést lendületessé tesznek.

A klasszikus fűzőrendszer gondoskodik róla, hogy a tornacipő illeszkedjen egyéni adottságaidhoz, a dekorelem funkcióját pedig (a színes talpon kívül) a felsőrész belső oldalát díszítő márkajelzés tölti be.

Vans TD Old Skool V

A világszerte imádott streetwear-brandek a legkisebbek trendi megjelenéséről és maximális kényelméről is gondoskodnak. Az egyik ilyen brand a napfényes Kaliforniából származó Vans, amely ebben a szezonban minden kis streestyle-rajongót lenyűgöz az oldalt hullámmintával (úgynevezett jazz stripe-pal) díszített, ikonikus Old Skool modell manapság szupertrendinek számító, rózsaszín verziójával. Ahogyan a klasszikus változatnál, úgy a cipő felsőrésze ebben az esetben is textilvászonból (canvasból) készült, amit velúrbőr elemek gazdagítanak, hogy a gyerek tornacipő még nagyobb védelmet nyújtson a lábujjak és a sarok környékén. A puha belső résznek és a bokát puhán körülölelő, párnázott szárszegélynek köszönhetően minden bőrirritációt elfelejthetsz, a precíz megmunkálásnak hála pedig ez a cipő gondoskodik a kis lábak megfelelő fejlődéséről. A tavaszi tornacipőt vulkanizált, még a legintenzívebb használat mellett is lenyűgözően strapabíró, elasztikus, fehér talppal látták el, a tökéletes tapadásról pedig a szabadalmazott, gofriszerű futófelület gondoskodik. A tervezők figyelembe vették a világot kíváncsian felfedező gyerekek igényeit, és pontosan tudják, hogy a kicsiknek nincs idejük bekötni a cipőjüket. Éppen ezért ezt a Vans modellt praktikus tépőzárral látták el, amely megkönnyíti a cipő fel- és lehúzását.

Vans UA Era Stacked

Bírod a platformos talpú cipőket, a tavaszról pedig rögtön a pasztellszínek jutnak eszedbe? Akkor ideje csekkolnod a 2022 tavaszi/nyári szezon új modelljeit, különösen a Sizeernél kapható egyik forró lépőt – a multicolor Vans UA Era Stacked sneakert! Az amerikai brand itt nemcsak a színvilágban tombolt, hanem a sziluettel kapcsolatban sem fogta vissza magát. Ez a cipő minden városi outfitedet feldobja, attól függetlenül, hogy farmerrel és női pólóval vagy légies egyberuhával fogod viselni. A többek között sárga és kék részletekkel felpörgetett, világos rózsaszín verzióban is kapható modell strapabíró, vászon felsőrészt, textilbélést és néhány centi magas, masszív talpat kapott, ami a látszat ellenére nagyon is könnyű. Hogy sikerült ezt elérni? A gyártáshoz felhasznált, erős gumival, ami a cikcakkos futófelülettel extra támogatást nyújt. Szóval, ha nem félsz kísérletezni a divattal, akkor ez a modell biztosan rabul ejti a szíved.

Többre vágysz? Akkor csekkold a https://sizeer.hu forró újdonságait és időtlen klasszikusait, amik között megtalálod például a manapság szupertrendinek számító New Balance 574 férfi sneakereket, az Etnies Kids Callic-Vulc deszkás stílusú gyerek tornacipőt, de az eredeti adidas Nizza Trek W női tornacipőt és a virágmintás DC lépőt is. Több tucat különböző modell vár, szóval biztosan találsz magadnak valamit.

Ajánlott cikkek