Egyéb kategória

A remény hal meg utoljára: Shane Tusup így hódítaná vissza Szabó Zsófit

A sztárpár szakítása mindenkit ledöbbentett. Már az esküvőjüket tervezték, amikor három hónap jegyesség után bejelentették, hogy felbontják azt. Shane nem adja fel ilyen könnyen a szerelmét.

vous - 2022.05.22.
A remény hal meg utoljára: Shane Tusup így hódítaná vissza Szabó Zsófit

Egy elfajult veszekedés után jelentették be a szakítást, amikor Zsófi már rendőrt akart hívni párjára. Mióta különváltak Shane mindent megtesz azért, hogy szerelme visszafogadja- írja az nlc.

Hogy mi is vezetett a szakításhoz azt a Bors írta meg, miszerint Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott. A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Az úszóedző észhez térhetett párja szavaira, és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott.

A Blikk információi szerint, azonban az edző hajthatatlan, és nem nyugszik bele Zsófi döntésébe. Shane Tusup megtesz annak érdekében, hogy szerelme visszafogadja, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, és a szerelmét bizonygatja Zsófinak.

Azonban a műsorvezető nem gondolja meg magát. Nagyon határozott, és mivel úgy érzi, végleg eltörött benne valami, szinte biztos, hogy döntése végleges, és Tusup nem fog kapni újabb esélyt, mivel eljátszotta azt.

Ajánlott cikkek