Egyéb kategória

3 ismert nő, aki megbánta a szilikonciciket – elmondják, miért

A cicinagyobbítás felelős döntés, azonban ha mégis meggondolná valaki magát, ott a lehetőség előtte, hogy kiszedesse az implantátumokat. Több sztár vagy ismert nő is ezt az utat választotta, és megvált hatalmas ciciktől.

vous - 2022.05.19.
3 ismert nő, aki megbánta a szilikonciciket – elmondják, miért

Pamela Anderson

A Baywatch sztárja nemcsak magasra vágott fürdőruhája miatt volt népszerű, hanem hatalmas, gömbölyű formáit is sokan megcsodálták – főleg persze a férfiak. Pamela azonban elmondta, hogy élete egyik legnagyobb hibájának tartja a szilikonokat, majd végül tavaly eldöntötte, kiszedeti 1999 óta viselt implantátumait.

Hosszú ideje meg akartam már csináltatni, és most nagyon boldog vagyok a döntésem miatt

– idézi szavait a People.

Objektum doboz

Victoria Beckham

Posh Spice-nak többféle méretet is beültettek, mígnem Harper születése évében végleg kiszedette a szilikonokat. 2014-ben úgy nyilatkozott, hogy már rá sem tud nézni az egykori cicijeire – mármint akkori fotóira. Úgy gondolja, kisebbségi komplexusa miatt döntött a nagyobb méret mellett anno, és ha most tehetné, óva intené akkori önmagát ettől az elhatározástól.

Objektum doboz

Kourtney Kardashian

A legidősebb Kardashian lány 22 évesen döntött úgy, hogy kés alá fekszik, és ezt a nyilvánosság előtt sem titkolta. Ahogyan azt sem, hogy ha tehetné, visszacsináltatná az egészet, mert sokkal jobban tetszett neki a régi önmaga, úgy érzi, a döntésébe belehajszolták.

Objektum doboz

szilikon mell implantátum

„A bimbó a helyén marad műtét után?” – Most mindent megválaszolunk a szilikonciciről

Léna teljesen átlagos magyar lány, akármelyikőtök, vagy akármelyikőtök szomszédja is lehetne. Csinos, huszonéves, párkapcsolatban él, évek óta dolgozik, közben pedig a harmadik diplomáját csinálja. Joggal kérdezhetnénk, mi hiányozhat az életéből?! Hosszú évek kínlódása, mérlegelése és persze gyűjtögetése után döntött úgy, hogy megcsináltatja a cicijét. És most tényleg boldogabb, mint valaha.

A cikk itt folytatódik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.