Egyéb kategória

Bejönnek azok a nők, akiknek szerszáma van – Meleg lennék?

A nemi életem legmeghatározóbb élménye volt, amikor lefeküdtem egy transznemű hölggyel. Egy éjszaka alatt többet tudtam meg önmagamról és a testiségről, mint egész életemben. Valaki szerint homoszexuális vagyok, de nincs igazuk. Nem mintha érdekelne…

vous - 2022.05.16.
Bejönnek azok a nők, akiknek szerszáma van – Meleg lennék?

Egész életemben heteroszexuális férfiként éltem, és legnagyobb részt még most is annak tartom magam. Annak ellenére, hogy már nem látom értelmét, hogy bármiféle szóval jellemezzem az erotikus irányultságomat. Ugyanis életem első egyéjszakás kalandja nemcsak sok örömöt okozott nekem, de rádöbbentett, hogy az életben semmi sem fekete-fehér, így a szexualitásunk sem.

Szégyelltem, de vágytam rá

Nem dicsekedni akarok, de teljesen rendben van a nemi életem. Mielőtt belefutottam életem első transznemű nőjébe, már több rövid és hosszú távú kapcsolaton voltam túl, és az alkalmi kalandok sem ijesztettek meg. Éppen ezért lepett meg, amikor az a lány, akit többször rajtakaptam a szórakozóhelyen, hogy bámul, nagyon félszegen reagált arra, amikor odamentem hozzá ismerkedni.

Másoknál ez majdnem egyértelmű jelzés, vagy ha félreértettem, akkor egyértelműen elutasítottak. Ő pedig szívesen beszélgetett velem, de rendszeresen lelépett mellőlem. Végül pár óra véletlen egymásba botlás után elkezdtünk beszélgetni egy csendesebb helyen, ahol kerek perec megmondtam neki, hogy nagyon tetszik.

Én is tetszettem neki, csak félt, hogy mit fogok arra reagálni, hogy korábban férfi volt.

Nos, mit ne mondjak meglepett… De ott volt előttem egy bomba nő, aki elvarázsolt, és kijelentettem, hogy ma este engem már semmi sem érdekel. Viszont közben éreztem, hogy a tudatalattim ellenem dolgozik.

Megvilágosodtam

Átmentünk hozzá, és a kezdeti feszengés után megtörtént, amire mindketten vágytunk. Másnap tisztán emlékeztem mindenre, szóval még azt sem mondhatom, hogy az alkohol irányított. Egyszerűen csak annyira magával ragadott a kisugárzása és a külseje, hogy nem érdekelt, mi van a lába között.

El kellett gondolkodnom a történteken, hiszen felfordult a teljes világképem.

El kellett gondolkodnom a történteken, hiszen felfordult a teljes világképem.
Forrás:
Unsplash.com

A kínos búcsú után nem kerestük egymást, mert éreztük, hogy ez a kaland nem egy párkapcsolat kezdetét jelentette. 

Ráadásul egy éjszaka alatt összedőlt minden, amit a szexualitásomról gondoltam. 

Kellett egy kis idő, hogy leülepedjen bennem, ami történt, de hosszas töprengés után végül megbékéltem önmagammal.

A nemiszerv nem jelent semmit, ha testiségről van szó

Az ember, akivel azon az estén lefeküdtem, nő volt. Lehet nem akként kezdte az életét, de jellemében és lelkében ízig-vérig az volt. Nem férfiként tekintettem rá, és igen, szeretkezés közben még az sem tántorított el ettől, hogy nem ‘stimmelt’ a nemiszerve. Mert igazából nem is számított, ugyanis az együttlét jó esetben a testi és lelki kielégülésről szól, és ez megtörtént mindkettőnknek.

Attól a perctől kezdve, hogy két ember vonzódik egymáshoz, nincs értelme a különbségeket és hasonlóságokat keresni.

Teljesen természetes, hogy amit leírtam, valaki számára elképzelhetetlen. Hiszen mind mások vagyunk, másra vágyunk, és máshol húzódnak meg a határaink. Egy biztos: örülök, hogy megismertem a szexualitásom új oldalát.

Szilárd történetét Kovács Ákos dolgozta fel.

Ajánlott cikkek