Egyéb kategória

Kocsis Korinna édesanya lett: megszületett első gyermeke

Kocsis Korinna pár napja megszülte első gyermekét, amit tündéri módon tudatott a követőivel.

vous - 2022.05.16.
Kocsis Korinna édesanya lett: megszületett első gyermeke

A szépségkirálynő és párja már nagyon várták első gyermekük érkezését, s május 11-én meg is született kisfiuk, amit Korinna az Instagram-oldalán jelentett be egy nagyon édes fotóval, amelyen ő és párja fogják a baba aprócska kezét – írja a Blikk.

Objektum doboz

Bár a műsorvezető féltve őrzi a magánéletét, annyit elárult, nagyon izgult, hogy minden rendben legyen. Kikérte orvosa véleményét is, akinek a javaslatára több könyvet is elolvasott. Az első napokban majd az édesanyja segít neki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.