Egyéb kategória

Ha nem szeretnétek lógó ciciket, sürgősen álljatok le ezekkel!

Mondhatjuk azt, hogy túl fiatalok vagyunk még ezzel foglalkozni, DE NEM! A lógó cici mindannyiunk rémálma, és nem, nem megoldás a plasztikai sebész, elég, ha betartotok bizonyos életmódtippeket. 

vous - 2022.05.14.
Ha nem szeretnétek lógó ciciket, sürgősen álljatok le ezekkel!

Nem, nem csak idős hölgyeknek és nem csak szülés után tud megereszkedni a cici. Tegyetek már most a szépségükért! Csak magamat tudom ismételni, a plasztikai műtét nem megoldás. Hagyjatok fel bizonyos rossz szokásokkal és tutira nem fog lógni a cicitek. 

cici

„A bimbó a helyén marad műtét után?” – most mindent megválaszolunk a szilikonciciről

A legtöbbünk fejében a szilikoncici nagyjából Pamela Andersonnal egyenlő, legalábbis rajta keresztül ismertük meg a nagyobbítás műfaját, és azt kell, mondjam, nem tett nagyon jót a beavatkozás PR-jának. Ugyanis míg azzal teljesen ki vagyunk békülve, ha valaki az elálló füleit megcsináltatja, viszont amikor egy lány a cicije miatt fekszik kés alá, azonnal jönnek a sztereotípiák és persze a KÉRDÉSEK.

A cikk folytatása ITT!

Jöjjenek hát a rossz szokások, hibák, bakik, amik miatt megereszkedhet. Ne hagyjátok, győzzenek a szép cicik! 

1. Rossz melltartóméret

A rossz melltartóméret nemcsak esztétikai problémát jelent, hanem a ciciteknek sem tesz jót. Egy 15 éven át zajló tanulmányból kiderült, hogy azok a nők, akik egyáltalán nem hordanak melltartót, sokkal később észlelik a megereszkedés jeleit. 

Objektum doboz

2. Nem isztok elég vizet 

Mint tudjuk, a víz egy csodaital. A víz nemcsak az arccal tehet csodát, máshol is van bőrünk. Igen, nézzetek csak lefelé.

Objektum doboz

3. Nem véditek a napsugárzástól 

Mint minden mást testrészünknek, így a ciciknek is nagyon fontos az UV-védelem. Ne hagyjátok leégni őket! Átvitt értelemben sem!

Objektum doboz

4. Dohányoztok

Egy tanulmány kimutatta, hogy a dohányzás lebontja az elasztint, ami a bőr fiatalos megjelenéséért felel. Le a cigivel!

Objektum doboz

5.  Hirtelen fogyás – hirtelen hízás 

Mivel a cicink nagyrészt zsírból áll, ha fogytok, általában rajtuk látszik meg először. Ha híztok, szintén. A jójó-effektus ősi ellensége a ciciknek (is).

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.