Egyéb kategória

Miért olyan nehéz elfogadni, hogy az a célom, hogy luxusfeleség legyek?

Nem értem, az emberek miért nem tudják megérteni, hogy az én életcélom az, hogy luxusfeleség legyek. Rengeteg előnnyel jár ez a fajta életvitel, és akár jól jöhetek ki egy esetleges válásból is.

vous - 2022.05.14.
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy az a célom, hogy luxusfeleség legyek?

Mindenki lebecsüli azokat a nőket, akik érdekből, az anyagi javakat keresve választanak maguknak párt. Szerintem ezek a legokosabb nők a világon, hisz nem csak férjét találnak maguknak, de álomotthont és egy kifogyhatatlan pénztárcát is. 

Luxusfeleségként mindent megkaphatnak, amire csak vágynak, ami számomra is az egyik legvonzóbb része a hasonló jellegű kapcsolatoknak.

Eleinte nem vállaltam fel a véleményem ezzel kapcsolatban. Amikor azonban a baráti társaságomban előkerült a téma, nem maradtam csendben. Elmondtam, hogy szerintem hatalmas előnnyel járhat az, ha egy pár jólétben él együtt, hisz nem pusztán az anyagi javakat élvezhetik együtt, hanem azt is, hogy elkerülhetik a pénz hiányából eredendő konfliktusokat.

Pénzzel és pénz nélkül is véget ér a házasság

Először csak néztek rám, és nem értették, hogy mondhatok ilyet. Ekkor azonban elmagyaráztam, hogy a házasságok nagy része véget ér, teljesen mindegy, mekkora szeretetben és boldogságban lettek megkötve. Ennél fogva jobban járok, ha az anyagi javakra fókuszálok és arra, hogy valakivel együtt tudjak élni egy nagy lakásban, valamint ha esetleg gyereket szeretnék, jó apa legyen.

Nem tartom fontosnak, hogy érzelmi kapcsolat kialakuljon, viszont nem baj, ha ez esetleg mégis megtörténik.

luxi

Elmondtam, hogy szerintem hatalmas előnnyel járhat az, ha egy pár jólétben él együtt.
Forrás:
Pexels.com

Természetesen nem értették meg, amiről beszéltem, de ezen nem is lepődtem meg. Nem várom el tőlük, hogy elfogadják, bár jól esett volna, ha valaki elmondja, hogy tudják, mit akarok mondani. Mintha teljesen elzárkóztak volna.

Az ősznteség ára

Pár hónappal a beszélgetés után visszahallottam, hogy azóta rendszeresen kibeszéltek az állítólagos barátaim, hogy mégis hogy tudok ilyen elvekkel élni. Megdöbbentem akkor, amikor hallottam, amikor nélkülem találkoztak, rendszeresen előkerül a téma, hogy én milyen erkölcstelen vagyok, amiért hajlandó lennék érdekből házasodni.

Ledöbbentem, és nem értettem, hogy fordulhatnak ellenem amiatt, hogy elmondtam, számomra annyira nem idegen a gondolat, hogy luxusfeleség legyek. Úgy gondolom, mivel a barátaim, megérthették volna az álláspontom, de csak csalódást okoztak.

Ennek ellenére el fogok kezdeni randizni jómódú férfiakkal, és nem fogom feladni az álmomat.

Rita történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek