Egyéb kategória

Őszintén egy poliamor kapcsolatról: azt sem tudják, ki a közös gyerekek apja

A két házaspár még 2019-ben találkozott egymással.

vous - 2022.05.13.
Őszintén egy poliamor kapcsolatról: azt sem tudják, ki a közös gyerekek apja

Taya és Sean Hartles azért találkozott Alysia és Tyler Rodgersszel, hogy egy kicsit felpezsdítsék a hálószobájukban a hangulatot. A két házaspár azonban a vártnál közelebb került egymáshoz érzelmileg is, ezért úgy döntöttek, egy családként élnek majd tovább. Össze is költöztek, sőt közös gyereket is vállaltak. Mivel egy poliamor kapcsolatban a házaspárok, nemcsak a saját párjukkal fekszenek le, nem tudni, ki is valójában a két kicsi apja. A négyes tagjai nem randiznak senki mással, hűségesek egymáshoz.

Forrás:
LadBible

„Igaz, hogy nem volt mindig könnyű, nekem is eltartott egy darabig, mire beismertem, hogy nemcsak a férjem iránt érzek valamit, és néha igen, féltékenyek vagyunk. De most már mindannyiunknak természetes,  hogy így élünk, és nagyon hálás vagyok, hogy több partnerem van, akivel együtt nevelhetjük a gyerekeket”

– meséli a 27 éves Taya. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.