Egyéb kategória

Caramel és felesége a második babájukat várják

Bővül a család. Az énekes és felesége újra babát vár.

vous - 2022.05.11.
Caramel és felesége a második babájukat várják

Az örömhírt Szilágyi Szilvia, Caramel felesége osztotta meg az Instagram oldalán, elárulva azt is, hogy jó ideje szeretnének már kistestvért a közel nyolcéves Szofinak, és végre meghallgattattak az imáik – írja a Blikk.

„Két szív egy testben. Róla álmodoztunk az elmúlt években és most életem újabb szerelme úton van!”

– írta örömmel az új fotók alá Szilvia, akinek gömbölyödő pocakja jól látszik a képeken.

A baba nemét egyelőre még nem tudni, de azt igen, hogy Szofi egy lánytestvérnek örülne jobban. Ezt néhány éve Caramel árulta el a Blikk Sztárchat vendégeként.

Szofi is sokat mondogatja, hogy szeretne kistesót. Kérdeztük már, hogy hugit vagy öcsit szeretne. Azt válaszolt, mindegy, de legyen kislány!

– nevetett akkor az énekes, aki most nagyon boldog, hogy családjuk új taggal bővülhet. Néhány  pár éve kedvesével életük legnehezebb időszakát kellett átélniük, miután az akkor három és fél éves Szofit leukémiával diagnosztizálták.

Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk, miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben 

– írta akkor a szívszorító sorokat az egykori Megasztár győztes, aki először egy év után lélegezhetett fel, amikor végre kiderült, Szofi legyőzte a betegséget. A kislány azóta is egészséges, most pedig kiderült, nemsokára újabb baba érkezése teszi teljessé a szülők álmát.

Ha a családomra gondolok, mindenképpen nagyon boldog és szerencsés embernek tarthatom magam

nyilatkozta nemrég a lapnak az énekes, aki akkor Szofiról is hosszan mesélt.

Ajánlott cikkek