Egyéb kategória

Rendőrség és kényszerfrancia: 7 dolog, amit a nők nem szeretnek együttlétkor

A felnőtt filmek és a romantikus vígjátékok nem feltétlenül úgy ábrázolják az együttlétet, ahogyan az a valóságban a nők számára is élvezetes, szerencsére azonban a jó pasik nem a filmekből nyerik az ihletet, hanem inkább a partnerük reakcióit figyelik. Van néhány dolog, amit nem élvez a nő ilyenkor, pedig sokaknak meggyőződésük, hogy ezek az utak vezetnek az csúcsig.

vous - 2022.05.09.
Rendőrség és kényszerfrancia: 7 dolog, amit a nők nem szeretnek együttlétkor

1. Amikor valaki rögtön „odalent” kezd… és ott is ragad

Igen, a csikló egy markáns gomb, de a nők többségének szüksége van egy kis előkészítésre, mielőtt odáig fajulnak a dolgok. Van, aki a szenvedélyes csókoktól, fülharapdálástól vagy épp bimbóizgatástól indul be, megint másokat egy teljes testmasszázs hoz igazán lázba.

Ritka az, amikor örömet okoz egy „in medias res” bemártott ujj, még ha egyébként profi is a kézimunkában a srác.

Ugyanígy bosszantó, ha a több mint 8 ezer idegvégződéssel rendelkező pontot nem kényezteti megfelelően a delikvens: túl durván nyúl hozzá, esetleg váltogatja a technikákat, miközben a konzisztencia a nők többsége számára az igazi kulcs az élvezethez.

2. Úgy tekergeti a bimbót, mintha a kedvenc rádióadóját keresné

Anatómiai tény, hogy a női bimbi úgy van bekötve, hogy hatására a lenti rész is nedvesedni kezd, az viszont, hogy kit mennyire izgat fel a cicisimi, abszolút egyénfüggő. Ahogyan az is, hogy milyen típusú ingerlést élvez igazán a hónap adott szakaszában. Igen, jól olvastátok, hiszen a mellek érzékenysége a ciklus folyamán folyamatosan változik, ezért ami jólesik ovuláció idején, az esetleg fájdalmas lehet a menstruációt megelőző napokban.

A legjobb, ha a pasi lassan, finoman indít, és pontról pontra teszteli, hogy mik a határok: amikor már beindult a csaj, jó eséllyel a határozottabb, erőteljesebb mozdulatok is jól fognak esni, de minden előkészítés nélkül bedurvulni szigorúan tilos!

Forrás:
iStock

 3. Nyomást helyez a nő fejére, miközben az a farkát kényezteti

 A filmekben gyakran látjuk, hogy a nő szinte lélegzetvétel nélkül szorgoskodik, miközben a férfi lefelé nyomja a fejét, rosszabb esetben még a haját is megcibálja cseppet. Míg az ilyesmi látványos lehet a képernyőn, a valóságban nincs túl sok nő a világon, aki ezt élvezné, hacsak nem szerepjátékról van szó.

Az ilyesfajta céltalan durvulásnál hatékonyabb, ha egyszerűen elmondjuk a partnernek, hogyan csinálja: gyorsabban, lassabban, le-föl, körbe-körbe, ami épp jólesik. A megfelelő kommunikáció akció előtt, után és persze közben gyakorlatilag elengedhetetlen, mélytorokra viszont senkit sem kényszerítünk.

4. Engedély nélkül próbálja használni a „hátsó bejáratot”

Van, akinek bejön, mások elzárkóznak előle (érdekesség, hogy a meleg párok sem feltétlenül análoznak: vannak, akik kizárólag kézzel vagy szájjal okoznak örömet a partnerüknek, és ők is ugyanezt várják cserébe). Ez talán jól mutatja, hogy nem mindenkinek jön be ugyanaz…

A végbél kétségkívül számtalan idegvégződést tartalmaz, ezért aki élvezi az ilyesfajta akciókat, az nagyon élvezi, fontos azonban tudni, hogy ez az a játék, amire kizárólag némi előkészület után kerülhet sor. A síkosító és a finom tágítás az előjáték része, de csak akkor, ha előre megbeszéltétek, hogy mindketten nyitottak vagytok a kalandra.

5. Ha az előzékenység rendőrséggé alakul

„Hölgyeké az elsőbbség” – halljuk gyakran, és persze imádjuk, amikor a férfi különös gondot fordít arra, hogy nekünk is jó legyen. A pasik többsége számára ez a fajta kedves előzékenység olyannyira fontos, hogy leginkább – rosszabb esetbe kizárólag – akkor képes elélvezni, ha a nő csúcsra jutását előtte végignézte, de legalábbis érzékelte. Van, aki komoly lelkiismereti kérdést csinál abból, ez megtörtént-e, és ha nem, magát, netán a partnerét vádolja.

 Az az igazság, hogy az élvezet fontos dolog, de egyszerűen nem mindig jön össze: a közösen megélt intimitás és kapcsolódás, valamint az egyéb fantasztikus testérzetek miatt viszont az ilyen esetekben is élvezi a nő az aktust.

Ezzel szemben tutira elmarad a csoda, ha a hím folyton azt nézegeti és ellenőrzi, hogy sor került-e már rá, majd elemzi önmagát, a partnert és a szituációt, ha nem…

Forrás:
iStock

6. Ha a férfi higiéniájával baj van

Régi mítosz, hogy ha egy férfi öt percnél több időt töltött a fürdőszobában mosakodás után, máris piperkőc, de akár még – ó, micsoda sértés – az orientációja is kétségbevonható. Ez természetesen őrületes ostobaságról árulkodik: teljesen mindegy, hogy férfiről, nőről, hetero vagy más aktusról van-e szó, az alapvető higiénia mindennél fontosabb.

Amikor egy egyéjszakás kapcsolat során a nő úgy dönt, hogy az lenti kényeztetést inkább egy kis takarítással zárja, minthogy nyeljen, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a partner nem vette elég komolyan a tisztálkodást, és ezen sürgősen érdemes változtatnia, a saját érdekében…

7. Amikor a partner rögtön lelép

Oké, a hirtelen fellángolásból létrejövő, jobbára sokszor csupán egészségügyi célzatú aktusok sosem az órákig tartó romantikus ölelkezésről és forró vallomásról szólnak, de azért arany középút is létezik.

Bunkóságnak számít, ha a partner azonnal legördül a nőről és szedi a cókmókját, ahogyan az sem utal szofisztikált lélekre, ha rögtön befordul és elalszik.

Azt, hogy a telefont nyomogatni és híreket, netán focit nézni miért irdatlan tirpákság, most inkább nem elemezzük, egy a lényeg: a nők azért szeretik embernek érezni magukat akkor is, ha a közös jövő másfél óránál nem tart tovább.

Egy kis beszélgetés, lazulás, nevetgélés ilyenkor sokat hozzátesz az élményhez.

És hogy ezek mellett még mit nem élvez a nő? Mindent, ami erőszakos, engedély nélküli és egyoldalú, legyen szó csóknak álcázott smirgliszerű nyelvdörzsiről, hajcibálós kényszerfranciáról vagy éppen furcsa, bizarr tárgyak hüvelybe történő dugdosásáról.

Ha ezek nektek sem jönnek be, nem vagytok egyedül… a kommentek között meg várjuk, mit hagytunk ki a felsorolásból. Érezzétek jól egymást!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.