Egyéb kategória

A nagy álomhoroszkóp: a csillagjegyetek alapján ezekre vágytok a leginkább

Most kiderül, miről álmodtok, mire vágytok leginkább a csillagjegyetek, horoszkópotok alapján.

vous - 2022.05.08.
A nagy álomhoroszkóp: a csillagjegyetek alapján ezekre vágytok a leginkább

Álmaink ugyan különbözőek – hiszen ahány ember, annyiféle –, de részei vagyunk a nagy egésznek. Maga a horoszkóp a teljességet írja le, így ebben a cikkben én most a jegyekre vonatkozó általánosságokat gyűjtöttem össze. A Nap jegye – csillagjegy – mutatja meg azt a nagy isteni álmot, tervet, amire születtünk, amihez a szívünk szüntelen kapcsolódni vágyik. A többi eleme a horoszkópnak „segítő eszköz” az álmaink megvalósításához. Lássuk, ki mire vágyik!

A nagy álom-horoszkóp - Pénzre, sikerre, szerelemre vágytok leginkább a csillagjegyetek alapján? Németvölgyi-Nagy Renáta

Életet ad és életben tart, de képes életet kioltani – Miről mesél a Tűz elem a horoszkópban?

„Egy horoszkópban csak a legritkább esetben látunk egyensúlyt az elemek között. Egy elem túlsúlya arra mutat rá, hogy ezen az energiaszinten kell találkoznunk, tapasztalatot gyűjtenünk. Gyakran hangsúlyozzák, hogy a hiányzó vagy gyenge elemet igyekeznünk kell megerősíteni.”

S hogy mit jelent a Tűz egy horoszkópban? Legújabb sorozatom első részében erről mesélek nektek!

Kos

A Kos álmai mindig nagyok, és szeretné, ha most azonnal elérhetőek lennének. Arról szólnak, hogyan váljon vezetővé, bátrabbá, és hogyan érjen elsőként célba. Az idejét ne rabolják felesleges dolgokkal, hagyják őt menni a saját feje után! A problémákat nyíltan, őszintén és gyorsan megoldja, bármiről is legyen szó. 

Bika

A Bika egy egzotikus nyaralásról álmodik Mauritiuson vagy Hawaiin. Emellett szeretne biztonságban lenni, jól élni. Azt kívánja, minden maradjon így, nem kell a változás. Szeretné, ha az emberek hűségesek lennének, és kitartanának egymás mellett.  

Ikrek

Az Ikrek arról álmodik, hogy modern, gyors és jól szervezett (tömeg)közlekedés legyen, továbbá gyors és hatékony médiaelérésről. Szeretné, ha keveset fogyasztó, ugyanakkor hatékony és egyre több elektromos autó lenne. Szabad, demokratikus, ösztönző iskolarendszerről álmodik, egy mindenki számára elérhető, jó színvonalú oktatásról.

Forrás:
istock

Rák

Egy Rák álmai leginkább arról szólnak, hogy egy harmonikus családban éljen, ahol megvan az érzelmi biztonság, és egymást támogatják a családtagok. Egy helyről, ahol érzékeny lelke meghallgatásra talál, és ahol ő is támaszkodhat másokra.

Oroszlán

Az igazi Oroszlán arról álmodozik, hogy kreatív emberek között lehessen, akik inspirálják, és akik hatására jó vezetővé válhat. Szeretné, ha elismernék, tisztelnék és dicsérnék azért, amit csinál. Emellett az sem utolsó dolog, hogy minél magasabbra törhessen!

Szűz

Egy Szűz álmai a harmóniáról szólnak, arról, hogy mindenki tudja a dolgát, és csinálja. Szeretné, hogy gyakorlati tudásával, tanácsaival másokon segíthessen, valamint hogy a mindennapi szükségletek praktikus és zöld módon legyenek kielégítve. 

Mérleg

Egy Mérleg álma a harmónia és az egyensúly. Örül, ha a dolgok rendben mennek, szeretet és béke van, a kapcsolatait a barátság jellemzi. Ha van is probléma vagy konfliktus, az nem mérgesedik el, nincs bántás, és minden megoldható – legalábis egy Mérleg elképzelt világában. 

A nagy álom-horoszkóp - Pénzre, sikerre, szerelemre vágytok leginkább a csillagjegyetek alapján? Németvölgyi-Nagy Renáta

Bűbájos csillagjegyek nyomában – Megvan, milyen varázserő illene hozzátok a horoszkópotok szerint

Vajon ha megkérdeznétek a családtagjaitokat, barátaitokat, hogy ki melyik bűbáj birtokában lenne a legszívesebben, miket választanának? Én megkérdeztem, és miközben hallgattam őket, összekapcsoltam a zodiákusokkal.

Kíváncsiak lettetek? Az eredményt ide kattintva olvashatjátok! 

Skorpió

A Skorpió csillagjegyű ember hatalomról álmodik, ahol a hatalmas lelkierő birtokában mágikus varázserővel bír, aminek senki nem tud ellenállni. Szeretne egy helyet, ahol mindenkire hatással tud lenni, az élet és a halál uraként be tudja gyógyítani a lelki sebeket, és ahol ő maga legyőzhetetlen.

Nyilas

A Nyilas az, aki olyan tökéletes világról álmodik, ahol idealisztikus, megértő, gondolkodó, együtt érző, egymást támogató emberek között él. Itt magas eszméket követnek, amiket együtt elérnek, és ez a világ a pesszimista, gonosz gondolatoktól mentes. És igaza van.

Verana Kast: Álmok

Verena Kast: Álmok
Forrás:
Alexandra

Bak

A Bak a rendről, rendszerről és biztonságról álmodik. Arról, hogy ne kelljen külön kérvényeket benyújtania ahhoz, hogy valami elintéződjön. Emellett szereti az állandóságot, tudjátok, csak semmi spontán!

Vízöntő

A Vízöntő nem másról, mint a szabad, demokratikus, ösztönző iskolarendszerről álmodik. Továbbá hogy kitűnjön a tömegből, és hogy elismerjék. Amire senki sem tudja a választ, arra ő igen. Szereti, ha mindenki tőle kér segítséget, mert ő a legokosabb. 

Halak

A Halak az a jegy, aki egyszerre szövögeti álmát a nyugalomról és a pörgésről. Arról álmodozik, hogy a középpontban lehessen, de közben fél is ettől. Szeretné, hogy elkerülhesse a konfliktuskezelést, hogy ne legyen korlátok közé szorítva. Emellett szeretne egy kicsit önző lenni és kiállni magáért.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.