Egyéb kategória

Ez volt az utolsó nyilvános fotó, ami Berkiről készült

Feltételezhetően a Ripost olvasója készítette az utolsó nyilvános fotót Berki Krisztiánról, aki péntek reggel életét vesztette.

vous - 2022.05.06.
Ez volt az utolsó nyilvános fotó, ami Berkiről készült

A lapnak küldte be egy olvasó, valószínűleg az utolsó nyilvános képet, ami a ma reggel elhunyt Berki Krisztiánról készült. A fotó készítője egy IX. kerületi edzőteremben látta a médiasztárt pár nappal ezelőtt. Így nyilatkozott a képről, amit IDE kattintva megtekinthet:

"Éppen a futógépen futottam, amikor megpillantottam az üvegen keresztül Berkit. Követtem a tekintetemmel, hiszen nem mindennap látok ismert embert. Feltűnt, hogy szinte fel sem nézett a telefonjából. Végig lehajtott fejjel sétált be az edzőterembe. Úgy tűnt, mintha rosszkedvű és gondterhelt lett volna. Nem sokkal később már csak azt láttam, hogy felpattan a rollerére és elviharzik. Nem is tudom, hogy edzett-e végül."

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.