Egyéb kategória

Ez volt az utolsó nyilvános fotó, ami Berkiről készült

Feltételezhetően a Ripost olvasója készítette az utolsó nyilvános fotót Berki Krisztiánról, aki péntek reggel életét vesztette.

vous - 2022.05.06.
Ez volt az utolsó nyilvános fotó, ami Berkiről készült

A lapnak küldte be egy olvasó, valószínűleg az utolsó nyilvános képet, ami a ma reggel elhunyt Berki Krisztiánról készült. A fotó készítője egy IX. kerületi edzőteremben látta a médiasztárt pár nappal ezelőtt. Így nyilatkozott a képről, amit IDE kattintva megtekinthet:

"Éppen a futógépen futottam, amikor megpillantottam az üvegen keresztül Berkit. Követtem a tekintetemmel, hiszen nem mindennap látok ismert embert. Feltűnt, hogy szinte fel sem nézett a telefonjából. Végig lehajtott fejjel sétált be az edzőterembe. Úgy tűnt, mintha rosszkedvű és gondterhelt lett volna. Nem sokkal később már csak azt láttam, hogy felpattan a rollerére és elviharzik. Nem is tudom, hogy edzett-e végül."

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.