Egyéb kategória

Mikor sírtál utoljára? 5 film, ami minden alkalommal összetöri a szívünket

Ha egy jó sírásra van szükséged, akkor nincsenek is jobb filmek ennél. Könnyek között mondjuk, hogy szeretjük őket.

vous - 2022.05.06.
Mikor sírtál utoljára? 5 film, ami minden alkalommal összetöri a szívünket

Egy jó sírás terápiás jellegű is lehet, de néha nem jelent többet, mint a végtelen szomorúságot. Ezek a filmek minden alapot megadtak ahhoz, hogy aztán összetörjék a szívünket, mikor elérünk a végére. Disney mesék után most olyan élőszereplős alkotásokat gyűjtöttünk össze, amiket csak egy csomag zsepi társaságában ajánlunk.

Sírásra fel!

Brokeback Mountain – Túl a barátságon (2005)

A Jake Gyllenhaal és Heath Ledger főszereplésével készült Brokeback Mountain két cowboy éveken át tartó szerelmét mutatja be Wyomingban, ami nem teljesülhet be a kor szelleme miatt. Az alkotás nem véletlenül nyert három Oscar-díjat, szívbemarkoló történet született.

Objektum doboz

Marley meg én (2008)

Az állatos filmekkel mindig vigyázni kell, hiszen gyakran zsebik között úszva fejezzük be őket. Ez pedig különösen igaz a Marley meg énre, ami a “világ legrosszabb kutyájának” történetét mutatja be Jennifer Aniston és Owen Wilson főszereplésével.

Objektum doboz

Egy nap (2011)

Mások ne kövessék el azt a hibát, mint én, aki azt hittem, egy romantikus komédiát kapcsolok be. Bár úgy indul, végül összetörten bámultam a képernyőmet.

Objektum doboz

Titanic (1997)

Kevés olyan embert tudunk elképzelni, aki ne kiabált volna Rosenak az utolsó jelenetek alatt, hogy húzódjon arrébb, engedje fel Jacket is az ajtóra. Szerelmük örökre velünk marad, de nagyon fájdalmas volt minden perce.

Objektum doboz

Szerelmünk lapjai (2004)

Noah és Allie kapcsolata nem indult a legfényesebben, de azt nehéz lenne tagadni, hogy ők az egyik oka annak, hogy hiszünk az örök szerelemben.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.