Egyéb kategória

Vajna Timi amerikai állampolgár lett, így az örökséghez is hozzájuthat

9 év után végre sikerült Vajna Tímeának elérni, hogy amerikai állampolgár legyen. Az sem mellékes, hogy így hozzájuthat több milliárdos öröksége jelentős részéhez.

vous - 2022.05.05.
Vajna Timi amerikai állampolgár lett, így az örökséghez is hozzájuthat

Vajna Timi még azután megkapta a zöld kártyát, hogy hozzáment Andy Vajnához, de csak férje halála után nyújtotta be a papírokat, hogy amerikai állampolgár lehessen – írja a Blikk.

Andy támogatta, hogy legyek én is amerikai állampolgár, és most jött el az ideje, hogy ezt kérelmezzem. Szeretném, ha jövőre megkapnám a papírokat 

– nyilatkozta még a alapnak 2019-ben az üzletasszony. Az eljárás azonban hosszabb idő volt, mint amire számított, de végre sikerült neki. Erről a közösségi oldalán számolt be:

Amerikai állampolgár vagyok. Kilenc év után! El sem hiszem. Holnap lesz az eskütétel – jelentette be Vajna Timi, aki hozzátette, hogy barátnője és egyben aszisztense, Anna segítette őt. Elhunyt férje akaratán kívül érdemes volt megszerezni az állampolgárságot, hiszen így egy nagyobb összeghez is hozzáférhet ezentúl Timi.

Átszámítva közel 3 milliárd forint van letétbe helyezve amerikai bankszámlákon, amihez Timi csak akkor juthat hozzá, ha már amerikai állampolgár, mindaddig nem járhat el az ügyben egymaga

 – árulta el korábban egy Timihez közel álló informátor, aki arról is beszámolt, hogy Timinek nagy tervei vannak a jövőre nézve:

Folyton tervezget, illetve felszámolja az itteni dolgait, nem vásárol lakást. Szeretne Amerikában házat venni, a filmes szakmában dolgozni, és valamilyen vállalkozáson töri a fejét.

Úgy tűnik a tervezgetés valóban szerves része Timi mindennapjainak, hiszen legutóbbi fotójához is, ami az állampolgársága kapcsán készült, a következő sorokat is írta:

Remélem jövõ ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.