Egyéb kategória

A legszorgalmasabb csillagjegyek

Május elseje a munka ünnepe, ennek margójára most sorra vesszük a legfelelőségteljesebb és legszorgalmasabb csillagjegyeket. Ti is a szorgos hangyák táborát erősítitek? Olvassatok tovább és kiderül!

vous - 2022.04.30.
A legszorgalmasabb csillagjegyek

Szűz

A Szűzek könnyed, laza és vidám természettel rendelkeznek, azonban munkájukat maximalistaként végzik, minden rájuk bízott feladatot haladéktalanul és precízen végeznek el, és ugyanezt várják el másoktól is. Számukra a munka és a szorgalom hatalmas érték és párjukra is roppantul büszkék, ha könnyedén vesznek egy nehezebb munkanapot.

Mérleg

A Mérlegek bármit megtesznek, hogy saját magukat és szeretteiket anyagi biztonságban tudhassák, képesek több műszakot és rengeteg túlórát elvállalni, hogy minél többet tudjanak letenni az asztalra. Hajlamosak konfliktusba keveredni a munkatársaikkal, mert szeretik kezükben tartani az irányítást, ez azonban sokszor zavar másokat.

Kos

A Kosok mint a magánéletükben, úgy munkájukban is képesek fejjel rohanni a falnak, igazán forrófejűek és számukra nem létezik lehetetlen. Ritkán esnek kétségbe és mindig igyekeznek céltudatosan végezni a munkájukat, szeretnek vezető beosztásban dolgozni, azonban alkalmazottként is hamar a főnök kedvencévé válnak kitartásuknak köszönhetően.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.