Egyéb kategória

A szüleim tudta nélkül házasodtam össze a szerelmemmel

Durva sztorik, amikről a szülők csak később, vagy sosem szereztek tudomást!

vous - 2022.04.28.
A szüleim tudta nélkül házasodtam össze a szerelmemmel

Mindenkinek van olyan története, amiről nem tudnak a szülei. Legyen az egy buli, ahova nem engedtk el, mégis leszöktünk, vagy ennél kicsit durvább kihágás. Most a Redditen vallottak a felhasználók, legnagyobb titkaikról.

Az alábbi sztorik között van pár, ami garantáltan megdöbbentette a szülőket, amikor fény derült rájuk!

"Összeházasodtam a barátnőmmel, és nem is mondtam el egészen addig a szüleimnek, amíg teherbe nem esett. A családom nem pártolta a házasságunkat, így titokban tartottuk a szerelmünket."

"Az anyukám nem engedte, hogy barátkozzak az egyik gyerekkel a sulimból, mert rossz gyerek hírében állt. Mivel csak névről ismerte, kitaláltuk, hogy a középső nevén mutatkozik be neki, így nem fogja tudni, hogy róla van szó. Annyira jól működött a dolog, hogy 6 évig ki sem derült, hogy hazudtunk."

Objektum doboz

"15 évesen elkötöttem apám kocsiját, amikor nem volt otthon, és vagy egy órát vezettem. Miután hazaértem, lemostam az autót, hogy ne legyen feltűnő, hogy nemrég használtam. Végül jól jöttem ki a dologból, édesapám megdicsért, amiért lemostam helyette, még egy kis plusz zsebpénzt is kaptam érte."

"Egyszer ellógtam egy napot a suliból, úgy, hogy a kikérőmre ráhamisítottam apukám aláírását. Azóta eltelt jó pár év, de még mindig nem mertem elmondani a szüleimnek…"

"Nem fejeztem be az egyetemet, de a szüleimnek nem mondtam el. Elkezdtem dolgozni egy helyen, ahova a barátom ajánlott be, és otthagytam a sulit. Otthon azt mondtam, a koronavírus miatt csak online volt diplomaátadó, így azóta is úgy tudják, hogy elvégeztem az egyetemet."

Objektum doboz

"A szüleim borzasztóak, ha ajándékok elrejtéséről van szó, úgyhogy kisebb koromban mindig kikutattam, mit kapok ünnepekre, és eljátszottam, hogy meglepődök, amikor tényleg megkaptam őket. Ugyanez volt a helyzet a jelszavakkal is, azt hitték, nem tudom kitalálni őket, de titokban mindig azokat a csatornákat néztem a tévében, amelyekről úgy gondolták, nem nekem valók."

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.