Egyéb kategória

A szüleim tudta nélkül házasodtam össze a szerelmemmel

Durva sztorik, amikről a szülők csak később, vagy sosem szereztek tudomást!

vous - 2022.04.28.
A szüleim tudta nélkül házasodtam össze a szerelmemmel

Mindenkinek van olyan története, amiről nem tudnak a szülei. Legyen az egy buli, ahova nem engedtk el, mégis leszöktünk, vagy ennél kicsit durvább kihágás. Most a Redditen vallottak a felhasználók, legnagyobb titkaikról.

Az alábbi sztorik között van pár, ami garantáltan megdöbbentette a szülőket, amikor fény derült rájuk!

"Összeházasodtam a barátnőmmel, és nem is mondtam el egészen addig a szüleimnek, amíg teherbe nem esett. A családom nem pártolta a házasságunkat, így titokban tartottuk a szerelmünket."

"Az anyukám nem engedte, hogy barátkozzak az egyik gyerekkel a sulimból, mert rossz gyerek hírében állt. Mivel csak névről ismerte, kitaláltuk, hogy a középső nevén mutatkozik be neki, így nem fogja tudni, hogy róla van szó. Annyira jól működött a dolog, hogy 6 évig ki sem derült, hogy hazudtunk."

Objektum doboz

"15 évesen elkötöttem apám kocsiját, amikor nem volt otthon, és vagy egy órát vezettem. Miután hazaértem, lemostam az autót, hogy ne legyen feltűnő, hogy nemrég használtam. Végül jól jöttem ki a dologból, édesapám megdicsért, amiért lemostam helyette, még egy kis plusz zsebpénzt is kaptam érte."

"Egyszer ellógtam egy napot a suliból, úgy, hogy a kikérőmre ráhamisítottam apukám aláírását. Azóta eltelt jó pár év, de még mindig nem mertem elmondani a szüleimnek…"

"Nem fejeztem be az egyetemet, de a szüleimnek nem mondtam el. Elkezdtem dolgozni egy helyen, ahova a barátom ajánlott be, és otthagytam a sulit. Otthon azt mondtam, a koronavírus miatt csak online volt diplomaátadó, így azóta is úgy tudják, hogy elvégeztem az egyetemet."

Objektum doboz

"A szüleim borzasztóak, ha ajándékok elrejtéséről van szó, úgyhogy kisebb koromban mindig kikutattam, mit kapok ünnepekre, és eljátszottam, hogy meglepődök, amikor tényleg megkaptam őket. Ugyanez volt a helyzet a jelszavakkal is, azt hitték, nem tudom kitalálni őket, de titokban mindig azokat a csatornákat néztem a tévében, amelyekről úgy gondolták, nem nekem valók."

Ajánlott cikkek