Egyéb kategória

“Egyszerűen hazudik” – Győzikéék nem hagyják szó nélkül Gáspár Laci kritikáját

Gáspár Győző és családja nem engedi el egykönnyen, hogy távoli rokonuk az egész ország előtt kritizálja őket.

vous - 2022.04.26.
“Egyszerűen hazudik” – Győzikéék nem hagyják szó nélkül Gáspár Laci kritikáját

Gáspár Laci az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban hatalmas port kavart. Az X-faktor mentora nem túl kedves szavakkal illette távoli rokonait, idősebb Gáspár Győzőt és Győzikét. Állítása szerint elfordultak tőle, amikor édesapja beteg lett, bárhogy keresték őket. Utóbbinak tehetségét is megkérdőjelezte: “Megmondtam neki: lehet, hogy van pénzed, de egyet nem tudsz megvenni, a hangot, a tehetséget.”

A Gáspár család azonban nem hagyta visszhang nélkül, egy emberként kérik ki maguknak Gáspár Laci állításait.

“A feleségem emlékét, engem és a fiaimat nem lehet nevetség tárgyává tenni, de főleg Gáspár Lacika nem teheti ezt meg és ő ezt pontosan tudja. Laci édesapját szerettem és tartottam is vele a kapcsolatot, bár az igaz, hogy vele nem, hiszen neki maradjunk annyiban, hogy rossz híre volt Balassagyarmaton. Nem akarok többet mondani annál, minthogy nem éppen a becsületéről volt híres” – kezdte a Borsnak az idősebb Gáspár Győző. Szerinte Laci hazudik, hiszen ők voltak azok, akik segítettek neki, amikor a Megasztárba jelentkezett.

“Ez a fiú el sem jött a feleségem temetésére, de ezen nem is csodálkozom, hiszen annak ellenére, hogy most Hajdú Péternél az apja iránt érzett szeretetéről és tiszteletéről beszél, a sírja közelébe sem megy. Ha én kéthetente nem járnék ki, egy szál virág se lenne ott" – fakadt ki az idősebb Gáspár.

Objektum doboz

“Maradjunk annyiban, hogy az egész család felháborodva nézte Lacika rólunk alkotott véleményét az Összezárva című műsorban. Csak annyit fűznék hozzá: ahogy látom, elfelejtette, hogy az édesanyám mennyit tett érte annak idején. De nem baj, majd mi emlékeztetjük rá! Én elismerem a tehetségét, hiszen nem semmi az, amit letett az asztalra. Azt viszont kikérem magamnak, hogy szájára vegye apámat és a testvéremet – csatlakozott Gáspár Zsolti is.

Győzike nem kommentálta egyelőre az énekes megszólalását, azonban Bea asszonnyal nem ez a helyzet:

“Nem értem, hogy Lacika miért a férjemet és az apósomat pécézte ki magának, hiszen van még bőven unokatestvére és másod unokatestvére, akiket bezzeg nem emleget. Jah, hogy az fáj neki, hogy Győző papa nem szórta el a pénzt és sikeres vállalkozó lett?! Én úgy tudom, hogy csak azután lett számukra fontos rokon az apósom, miután megneszelték, hogy jómódú lett. El is fogadták a segítséget a Megasztár alatt, de az anyósom, Mari mama temetésére már nem jöttek el, pedig rajtuk kívül mindenki ott volt. Hogy jön ő ahhoz, hogy a férjem tehetségét megkérdőjelezze?! Talán nem akkora énekes, mint ő, de hogy az ország első számú showmanje, azt nem veheti el tőle” – reagált.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.