Egyéb kategória

“Egyszerűen hazudik” – Győzikéék nem hagyják szó nélkül Gáspár Laci kritikáját

Gáspár Győző és családja nem engedi el egykönnyen, hogy távoli rokonuk az egész ország előtt kritizálja őket.

vous - 2022.04.26.
“Egyszerűen hazudik” – Győzikéék nem hagyják szó nélkül Gáspár Laci kritikáját

Gáspár Laci az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban hatalmas port kavart. Az X-faktor mentora nem túl kedves szavakkal illette távoli rokonait, idősebb Gáspár Győzőt és Győzikét. Állítása szerint elfordultak tőle, amikor édesapja beteg lett, bárhogy keresték őket. Utóbbinak tehetségét is megkérdőjelezte: “Megmondtam neki: lehet, hogy van pénzed, de egyet nem tudsz megvenni, a hangot, a tehetséget.”

A Gáspár család azonban nem hagyta visszhang nélkül, egy emberként kérik ki maguknak Gáspár Laci állításait.

“A feleségem emlékét, engem és a fiaimat nem lehet nevetség tárgyává tenni, de főleg Gáspár Lacika nem teheti ezt meg és ő ezt pontosan tudja. Laci édesapját szerettem és tartottam is vele a kapcsolatot, bár az igaz, hogy vele nem, hiszen neki maradjunk annyiban, hogy rossz híre volt Balassagyarmaton. Nem akarok többet mondani annál, minthogy nem éppen a becsületéről volt híres” – kezdte a Borsnak az idősebb Gáspár Győző. Szerinte Laci hazudik, hiszen ők voltak azok, akik segítettek neki, amikor a Megasztárba jelentkezett.

“Ez a fiú el sem jött a feleségem temetésére, de ezen nem is csodálkozom, hiszen annak ellenére, hogy most Hajdú Péternél az apja iránt érzett szeretetéről és tiszteletéről beszél, a sírja közelébe sem megy. Ha én kéthetente nem járnék ki, egy szál virág se lenne ott" – fakadt ki az idősebb Gáspár.

Objektum doboz

“Maradjunk annyiban, hogy az egész család felháborodva nézte Lacika rólunk alkotott véleményét az Összezárva című műsorban. Csak annyit fűznék hozzá: ahogy látom, elfelejtette, hogy az édesanyám mennyit tett érte annak idején. De nem baj, majd mi emlékeztetjük rá! Én elismerem a tehetségét, hiszen nem semmi az, amit letett az asztalra. Azt viszont kikérem magamnak, hogy szájára vegye apámat és a testvéremet – csatlakozott Gáspár Zsolti is.

Győzike nem kommentálta egyelőre az énekes megszólalását, azonban Bea asszonnyal nem ez a helyzet:

“Nem értem, hogy Lacika miért a férjemet és az apósomat pécézte ki magának, hiszen van még bőven unokatestvére és másod unokatestvére, akiket bezzeg nem emleget. Jah, hogy az fáj neki, hogy Győző papa nem szórta el a pénzt és sikeres vállalkozó lett?! Én úgy tudom, hogy csak azután lett számukra fontos rokon az apósom, miután megneszelték, hogy jómódú lett. El is fogadták a segítséget a Megasztár alatt, de az anyósom, Mari mama temetésére már nem jöttek el, pedig rajtuk kívül mindenki ott volt. Hogy jön ő ahhoz, hogy a férjem tehetségét megkérdőjelezze?! Talán nem akkora énekes, mint ő, de hogy az ország első számú showmanje, azt nem veheti el tőle” – reagált.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.