Egyéb kategória

Győzike üzent Gáspár Lacinak: “Nekem nincs három feleségem, a gyerekek nincsenek szétszórva” – Videó

Gáspár Laci Hajdú Péter műsorában fejtette ki a véleményét Győzikéről és a családjáról.

vous - 2022.05.04.
Győzike üzent Gáspár Lacinak: “Nekem nincs három feleségem, a gyerekek nincsenek szétszórva” – Videó

Az X-faktor mentora nem túl kedves szavakkal illette távoli rokonait, idősebb Gáspár Győzőt és Győzikét. Állítása szerint elfordultak tőle, amikor édesapja beteg lett, bárhogy keresték őket. Utóbbinak tehetségét is megkérdőjelezte: “Megmondtam neki: lehet, hogy van pénzed, de egyet nem tudsz megvenni, a hangot, a tehetséget.”

Most Győzike a Pesti TV-ben nyilatkozott az ügyről:

Lehet, hogy én nem tudom énekelni, de én vagyok ennek az országnak 13 éve a Gáspár Győzije

– mondta, majd csípős megjegyzésekkel folytatta a beszélgetést.

Én egy egyszerű gyerek vagyok Salgótarjánból, van egy szép családom, nincs három feleségem, a gyerekek nincsenek szétszórva

– mondta Győzike, aki szerint elfogadhatatlan, ahogy az énekes váltogatja a feleségeit, és több nőtől van gyereke.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.