Egyéb kategória

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége már 14 éve élnek boldog párkapcsolatban

Amikor összejöttek, senki sem jósolt a kapcsolatuknak nagy jövőt.

vous - 2022.04.26.
Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége már 14 éve élnek boldog párkapcsolatban

2008-ban sokan mondták, hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk, a színész és jogász párja rácáfoltak a kétkedőkre. Már az első találkozásukkor tudták, hogy őket egymásnak teremtette az ég, annyira biztosak voltak ebben, hogy már két hét után összeköltöztek.

Úgy kezdtük, hogy elmentünk egy műsorba, ahol minden sztárpárról véleményt mondtak emberek. Mi végeztünk a rangsor legalján. Azt mondták rólam, hogy én csak a pipihúsra hajtok, Dóra pedig csak a pénzre 

– emlékezett vissza Ernyey Béla a Reggeliben.

Objektum doboz

A külvilág számára az első pár hónapban cirkuszi látványosság voltunk, lehetett minket mutogatni, hogy a pár nagy korkülönbséggel. Ebből szépen, lassan elértünk oda, hogy ma már álompár néven emlegetnek minket 

– mondta a gyönyörű jogász, Balaton Dóra.

A pár megismerkedésük óta töretlen szerelemben él, minden fontos mérföldkövet megünnepelnek azóta is, legyen szó a házassági évfordulóról vagy az első csókról.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!