Egyéb kategória

Az esküvőről beszélt Szabó Zsófi szerelme, Shane Tusup

Romantikus vallomás Shane Tusuptól!

vous - 2022.04.24.
Az esküvőről beszélt Szabó Zsófi szerelme, Shane Tusup

Szabó Zsófi megható videóval köszöntötte a szülinapos Shane-t, amiben közös képeiket állította össze.

Kedves Shane! Tudom, hogy ez nem az én napom, de amióta Veled vagyok minden nap mosolyogva ébredek. Szeretem, hogy vicces vagy. Hatalmas a szíved és legfontosabb számodra a családunk. Remélem vissza tudom neked adni mindazt a jót, amit tőled kapok! Boldog Születésnapot

– írta a videóhoz Szabó Zsófi.

Shane Tusup és Szabó Zsófi

Shane Tusup és Szabó Zsófi
Forrás:
Instagram

A válasz is hamar megérkezett az érzelmes köszöntéshez, ahol Shane az esküvőről is elejtett egy félreérthetetlen mondatot:

Köszönöm szépen kicsim! A videó elképesztő lett. Minden veled töltött nap hihetetlen érzés számomra! Szerencsés férfi vagyok, hogy ilyen csodálatos nő van az életemben, mint te! Alig várom, hogy feleségül vegyelek, és végre a feleségemnek hívhassalak! Szeretni foglak örökkön-örökké

– írta Shane.

A bejegyzést ITT tudjátok megnézni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!