Egyéb kategória

Lefeküdtem egy fekete sráccal – elmesélem, milyen volt

Legendásan nagynak kellett volna lennie. És fantasztikus élménynek. Hát nem jött be igazán…

vous - 2022.04.23.
Lefeküdtem egy fekete sráccal – elmesélem, milyen volt

Szerintem mindenki ismeri a sztereotípiát. Nagy farok, jó teljesítmény és egzotikum. Ezzel azonosítjuk általában a fekete férfiakat. Joggal, hiszen a média és a felnőttfilm ipar is ezt sugallja felénk. A filmekben is ezt látjuk és eszünkbe sem jut, hogy ez csak annak a férfirétegnek egy kisebb része.

Szóval lehet, hogy ez nem a valóság?

Bizonyos esetekben igaz lehet az elmélet, de én pont az ellenkezőjéről tudok beszámolni. Történt ugyanis, hogy egy egyetemi buli egyéjszakás kalandba torkollott. Ráadásul nem volt jó. Jár hozzánk egy fekete fiú. Meg kell hagyni helyes és jó testalkatú srác. A buliban pedig összesodort minket a zene és az alkohol.

Én is a sztereotípiákat vettem alapul, és tetszett is a srác. Amikor az albérletében kötöttünk ki, már nagyon fel voltam tüzelve, és mindennél jobban vártam, hogy valami komolyabb is történjen köztünk. Hosszú ideje szingliként pedig mindennél jobban vágytam egy extrém egyéjszakás kalandra.

Fekete srác

Fekete srác
Forrás:
Pexels

De aztán csalódnom kellett…

Amikor is a heves csókcsata és tapizás után a vetkőzésre került a sor a sztereotípiák megdőlni látszottak. Nem volt az átlagnál nagyobb szerszáma, amire vártam volna. Sőt, az előző partnereimhez képest is kisebbnek számított. Persze azt sem mondom, hogy gond lett volna vele – legalább nem fájt és az ajkaim közé is kellemesen illeszkedett.

Az extremitás mégis hiányzott.

Reménykedtem, hogy a hatalmas szerszám óriási örömet fog okozni, és az aktus is sokáig fog tartani. Ennek ellenére el sem értem a csúcsot és az együttlét sem volt órákig tartó. Bár próbáltam játszani a lelkesedést, de valószínűleg ő is érezte, hogy valami nincs rendben. Ez sajnos a teljesítményét is meghatározta. Valójában én is élvezhettem volna a tettetés helyett, de a csalódás egy kissé elvette a kedvemet.

Szóval továbbra is várom azt az estét, amit olyasvalakivel tölthetek, aki egy kicsit eltér az átlagtól és kifejezetten nagy örömet tud szerzeni. Lehet, hogy nagyok az elvárásaim és bárki bárminek elhordhat, de szerintem egy ilyen élmény mindenkinek járna…

Ajánlott cikkek