Egyéb kategória

Őrült, rajongók zaklatják Szandit, évtizedek óta

Maga mesélte el a naphire.hu-nak, hogy mikor még csak 15 éves volt egy „rajongója” egyik este a szemetesek mögül előugorva kérte meg a kezét.

vous - 2022.04.19.
Őrült, rajongók zaklatják Szandit, évtizedek óta
Objektum doboz

„Egyszer, amikor vittem ki a szemetet, előugrott a kuka mögül egy férfi, hogy megkérje a kezemet. Egy rajongóm volt, fiatal srác, aki mindig jött minden fellépésemre. De soha nem kommunikáltunk, nem mert odajönni hozzám”

Az akkor még csak tinédzser előadóban mély nyomot hagyott az incidens.

„Nagyon megijedtem, félelmetes volt. Ha jól emlékszem, el is futottam” – emlékezett vissza az énekesnő.

Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorában elmesélte, hogy

„Volt egy srác, aki három nap, két éjszaka ott ült egy farönkön az ablakom alatt. És egyfolytában a szobámat nézte. Valahányszor elindultam otthonról, nem szólt hozzám egy szót se, csak nézte, ahogy elmegyek előtte. Amikor az eső esett, akkor is ugyanúgy ült ott. Aztán három nap után eltűnt”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.