Egyéb kategória

Berki Krisztián milliós adóssága? Újra bíróság elé kerülhet a celeb.

A Blikk.hu értesülései szerint, több milliós forinttal tartozik a lakberendező párnak, akikkel együtt dolgozott. Anikó és Szabolcs egy fővárosi lakás átépítését végezték, de állításuk szerinte másfél éve hiába futnak a pénzük után.

vous - 2022.04.19.
Berki Krisztián milliós adóssága? Újra bíróság elé kerülhet a celeb.
berki krisztián mazsi

berki krisztián mazsi
Forrás:
Instagram / @berkimazsi

A lakást az Édes élet címú reality-ben is láthatták a nézők. A megállapodás a lap értesülései szerint a munkáért cserébe Anikóék 12-16 hónapig rendelkezhetnek az ingatlannal. Saját maguk is lakhatják vagy kiadhatják, de ha ez nem valósul meg, minden ledolgozott napért 80 ezer forint munkadíjat számíthatnak fel.

A lakás üresen állt már több mint egy éve és a megállapodás értelmében a felújtást végző pár lelakhatja a felújítás költségét. Szerződést is kötöttek Berki Krisztián édesapjával, Berki Ferenccel és Berki Mazsi cégével.

A pár a munka elvégzése után se beköltözni nem tudott, se a pénzüket nem kapták vissza. Elmondásuk szerint a költségük/veszteségük 15-20 millió forint.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.