Egyéb kategória

Berki Krisztián milliós adóssága? Újra bíróság elé kerülhet a celeb.

A Blikk.hu értesülései szerint, több milliós forinttal tartozik a lakberendező párnak, akikkel együtt dolgozott. Anikó és Szabolcs egy fővárosi lakás átépítését végezték, de állításuk szerinte másfél éve hiába futnak a pénzük után.

vous - 2022.04.19.
Berki Krisztián milliós adóssága? Újra bíróság elé kerülhet a celeb.
berki krisztián mazsi

berki krisztián mazsi
Forrás:
Instagram / @berkimazsi

A lakást az Édes élet címú reality-ben is láthatták a nézők. A megállapodás a lap értesülései szerint a munkáért cserébe Anikóék 12-16 hónapig rendelkezhetnek az ingatlannal. Saját maguk is lakhatják vagy kiadhatják, de ha ez nem valósul meg, minden ledolgozott napért 80 ezer forint munkadíjat számíthatnak fel.

A lakás üresen állt már több mint egy éve és a megállapodás értelmében a felújtást végző pár lelakhatja a felújítás költségét. Szerződést is kötöttek Berki Krisztián édesapjával, Berki Ferenccel és Berki Mazsi cégével.

A pár a munka elvégzése után se beköltözni nem tudott, se a pénzüket nem kapták vissza. Elmondásuk szerint a költségük/veszteségük 15-20 millió forint.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.