Egyéb kategória

5 kedves emlék, ami miatt nem bánnám, ha a húsvét ismét a régi lenne

A húsvét ma már nem olyan, mint régen. Sokan bezárkóznak, és bevallom, már én sem tartom, a család sem. Erősen emlékszem olyan pillanatokra, amelyek miatt megerősödött bennem az érzés, hogy elegem van az egész locsolkodósdiból, de bőven vannak olyan pillanatok is, amelyek miatt néhanapján nem bánnám, ha ismét olyan lenne a húsvét, mint régen. 

vous - 2022.04.16.
5 kedves emlék, ami miatt nem bánnám, ha a húsvét ismét a régi lenne

Nekem vannak szép emlékeim az ünnep kapcsán, persze, azon túl, hogy újra együtt a család, izgatottan készülünk sütéssel, főzéssel, sonkával. Emlékszem pálinkától kapatos fiatalemberekre, és aprópénzekre, amelyek eltűntek a locsolók markában. De egészen konkrétan az alábbi emlékeket szeretem leginkább. 

Megalkotni életetek első műalkotását húsvéti tojását

Még ha totál csúnya is volt, és semmi érzéketek nem volt hozzá, akkor is nagy büszkeség volt besegíteni a nyuszinak! 

Objektum doboz

Hinni a nyusziban!

Nem kérdőjeleztétek meg a létezését, és teljesen okés volt, hogy a nyuszi nem tojik tojást, mint a tyúk, mégis ő hozza. Az is teljesen logikus volt, hogy ő rakja le a csomagokat a kertben. 

Objektum doboz

A tojáskeresés!

Van annál varázslatosabb, mint amikor a virágok között leltek rá a meglepetésekre? A Nyuszi komoly vetélytársa volt a Mikulásnak.

Objektum doboz

Az első vizes locsolás

Lássuk be, enélkül nem teljes az életetek. Az első vizes locsolásra – lehetőleg a szomszéd srác által, aki titkon tetszik – minden lány vágyik. Persze, ahogy átélitek, köszönitek szépen, többé nem kell. 

Objektum doboz

A jó kis tesóháborúk

Ha fiútesótok volt, aki rendszeresen vízzel üdvözölt reggelente, tuti nem hagytátok válasz nélkül. Ezek az emlékek többnyire így maradnak meg az emlékezetetekben:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: