Egyéb kategória

Ha egy ronda csávónak adsz esélyt, azt hiszi övé a világ

Sokan szeretik hibáztatni a jóképű nőcsábászokat, hogy mennyire szívtelenül bánnak a lányokkal, de szó kell essen azokról a férfiakról is, akik nem túl jóképűek, mégis borzalmasan tudnak viselkedni…

vous - 2022.04.15.
Ha egy ronda csávónak adsz esélyt, azt hiszi övé a világ

Sokan felkapták a fejüket egy interjúra, amiben Billie Eilish beszélt a ronda pasik attitűdjének változásáról, amint egy csinos lánnyal kezdenek el járni.

“Figyelj, én nem szégyenítem meg az embereket a külsejük alapján, de azért mégis. Ha egy ronda csávónak adsz esélyt, azt hiszi övé a világ. Esküszöm, azért mert van egy gyönyörű barátnőjük, akkor már lehetnek borzalmasak? Attól még ronda marad, ezen nem tud változtatni, talán ezért is ilyen…”

Objektum doboz

Természetes nem fair a kinézet alapján megítélni az embereket, de itt az énekesnő nem is erre mutat rá, sokkal inkább arra, hogy ezek a srácok mennyire megváltoznak, amikor dögös barátnőjük lesz. Hirtelen hatalmat éreznek, mert egy náluk jóval attraktívabb párt találtak, és ez teljesen megváltoztatja őket.

Belegondolva az énekesnő szavaiba, elgondolkodtam én is ezen. Nem egy olyan dolog merült fel bennem, amit az ilyen pasik tesznek a szép barátnőjükkel. Ismerős neked bármelyik ezek közül?

Leviszi az önbizalmad

Ahhoz, hogy ne veszítsen el olyan könnyedén, az ilyen pasik szeretik levinni a barátnőjük önbizalmát, hogy ne érezzék egy kicsit se azt, hogy lejjebb adta a lécet. Ha nem bókol annyit, és azt érezteti, hogy nem vagy olyan jó nő, mint gondolod, nagyobb az esélye, hogy megtartson maga mellett. Ez persze nem egyik napról a másikra történik, csak egyszerűen egy idő után azt veszi észre az ember, hogy már nincs akkora önbizalma, mint régen.

Másokkal flörtöl

Úgy érzi, ha egyszer megütötte a lottót, akkor nem szabad abbahagynia a játékot, mert még nagyobb főnyereményt is bezsebelhet. Abba nem gondol bele, hogy lehet ez volt az egyetlen esélye a jackpotra…

Szeret manipulálni

Hol fent, hol lent érzed magad a kapcsolatban. Igyekszik átvenni a teljes uralmat a kapcsolat felett. Megnyilvánulhat akár abban is, hogy hogyan öltözz fel, vagy éppen kikkel barátkozz. Erős befolyásolásra nem mindegyik képes, de igyekeznek a gondolataidat egy irányba terelni, saját maguk felé.

Egy idő után nem tesz erőfeszítést

Ha már tudja, hogy nyert ügye van, úgy érzi, nem kell különösebb erőfeszítéseket tennie azért, hogy megtartson. Hiszen, ha egyszer már elnyerte a kegyeidet, akkor azzal is beéred, amit ad.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.