Egyéb kategória

Te sem szeretnéd nézegetni a WC-tartályodat?

Meguntad, hogy az ormótlan WC-tartály folyton szem előtt legyen a mellékhelyiségben? Keresed a megoldást, hogy mivel tudnád kiváltani, hogy kicsit esztétikusabb és könnyebben tisztán tartható legyen a WC az otthonodban? Kevés a helyed, és nem szeretnéd, ha a kis mellékhelyiség teljesen zsúfolt legyen?

vous - 2022.02.04.
Te sem szeretnéd nézegetni a WC-tartályodat?

Akármelyik ok is vezetett el idáig, van megoldás! Nem kell feladnod sem a kényelmedet, sőt a szépérzékeden sem muszáj erőszakot venned!

Szerencsére a szanitergyártók haladnak a korral, így ma már ez a kívánság messze nem minősül lehetetlennek. Hogy ez mennyire van így, azt a SzaniterOnline.hu szakemberei mutatták meg nekünk! Ha tehát az idei tavaszi-nyári szezon a WC mordernizálásáról szól, akkor feltétlenül olvass tovább!

Kevés a helyed a fürdőszobában? Rejtsd el a WC-tartályodat!

Sajnos nem minden otthonban akad akkora hely a WC vagy épp a külön mellékhelyiség számára, amekkora igazán ideális lenne. Ilyenkor persze marad a zsúfoltságérzet, az alig-férek-el kellemetlensége és a mindennapi tűnődés: tudok ezen valamit is változtatni?

El tudod rejteni a WC-tartályt, így egy helyfoglaló mínusznál tartasz.

El tudod rejteni a WC-tartályt, így egy helyfoglaló mínusznál tartasz.
Forrás:
https://www.szaniteronline.hu/Beepitheto-WC-Tartalyok

Szerencsére úgy tűnik, hogy azoknak sem kell lemondani a kényelemről és az esztétikumról, akiket kis fürdőszobával vagy mellékhelyiséggel áldott meg a sors, ugyanis a szanitergyártók reagálva a jelenségre, megalkották a falon belüli, azaz a beépíthető WC-tartályt.

Igen, jól olvastad, el tudod rejteni a WC-tartályt, így egy helyfoglaló mínusznál tartasz.

Persze nem mindennel tudod ezt ilyen könnyen megúszni, de mondjuk a WC-tartállyal igen! Ez pedig már félsiker, hiszen nem kevés helyet foglal el egy tartály az amúgy is sokszor nagyon kevés rendelkezésre álló helyből!

A minimalizmus híve vagy?

Sőt, jobbat mondunk. Az is lehet, hogy rengeteg a rendelkezésre álló helyed, de jobban szereted, ha minél kevesebb tárgy vesz körül.

Mára már egész mozgalmak épültek fel arra, hogyan tudod minél jobban minimalizálni az otthoni használati és dísztárgyaidat, így ha úgy érzed, akkor magas a komfortérzeted, amikor a lehető legkevesebb dolog vesz körül, akkor a beépíthető WC-tartályt, mint lehetséges opciót te is számon tarthatod.

A legszükségesebb bútorok elrejtik a kozmetikumaid, a fal pedig a WC-tartályodat, így szellős, átlátható és kényelmes lesz a fürdőszobád!

Ha úgy érzed, a beépíthető WC-tartályt neked találták ki, akkor nézd végig a SzaniterOnline.hu beépíthető WC-tartály kínálatát!

A te otthonod, a te várad!

Nem győzzük hangsúlyozni: az, hogy a fürdőszobádban vagy épp a mellékhelyiségedben tökéletesen komfortosan érezd magad, nem kiváltság, hanem alapértelmezett kell, hogy legyen. Felfrissülni, megkönnyebbülni, lazítani jársz ezekbe a helyiségekbe, kényelem és nyugalom nélkül oda a teljes élmény.

Ne légy hát rest, ha valami nem tetszik, ha valami kellemetlenséget okoz, legyen az akár egy WC-tartály, akkor változtass! Van rá lehetőség, ha van rá igény!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.