Egyéb kategória

Íme a legmenőbb esküvői trendek 2022-ben

Itt a tavasz és ezzel elkezdődik az esküvő szezon. A nagy nap a párok életében kétségkívül az egyik legizgalmasabbó és legkülönlegesebb események egyike. A tervezés rengeteg izgalmas kérdést vet fel, hiszen mindenki azt szeretné, hogy az esküvője felejhetetlen legyen. Utánajártunk az idei esküvői trendeknek, divatoknak, amelyek inspirációul szolgálhatnak menyasszonyoknak és esküvőszervezőknek egyaránt -  hogy a nagy nap ne csak különleges legyen, hanem egyben a legmenőbb is!

vous - 2022.04.08.
Íme a legmenőbb esküvői trendek 2022-ben

Forrás:
Freepik

Egyediség mindenekelőtt

Idén a divat is azt diktálja, hogy szakíts a hagyományokkal, amikor esküvőt szervezel. 

Végre felszabadulhatnak a menyasszonyok, hiszen a tisztán fehér menyasszonyi ruha és a hagyományos szabás már a múlté! Egyre divatosabbá válnak az egyedi szabású statement darabok, a különleges fazonú esküvői overálok vagy kosztümök, és a finom virágminta is hódít. 

Egyedi esküvői ruhához exkluzív esküvői dekoráció is dukál. Ilyenkor az esküvői dekoráció megtervezését érdemes kreatív szakértőre bízni. Bár sokan tartanak a magasabb költségektől, valójában a profi dekoratőr alkamazása gyakran költségtakarékos megoldás, a rendelkezésére álló kapcsolatok és tapasztalat miatt.

Exkluzivitás

Az esküvő alkalmával a párok garantálni szeretnék mind saját maguk, mind a vendégeik szórakozását, magasfokú kiszolgálását.

A fent említett dekoráción kívül ma már szinte kötelező elemnek számít a szelfigép vagy a fotósarok, az esküvői virágfal, boldogságkapu is. 

Ahhoz azonban, hogy az esküvő valóban exkluzív legyen, ennél egy kicsit több kell – íme néhány remek ötlet:

Forrás:
Freepik

Mobil koktélbár

Ha igazán nívós esküvőt szeretnél, ahhoz minőségi alkoholok, tökéletesen elkészített koktélok és egy profi bartender szükséges. Egy jó bartender ugyanis nem csak a koktélokat képes művészien elkészíteni, de feldobja a lagzi hangulatát is. Bár a legtöbb helyszín biztosít valamilyen ital szolgáltatást, de ez egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. Ha megrendeled a BestBar mobil koktélbárját, akkor garantált a zökkenőmentes kiszolgálás, és hogy a vendégeid emlékezni fognak a fantasztikus italokra. 

Kávébár a vendégváráshoz

Az elmúlt években újra felvirágzott a kávékultúra Magyarországon. Ennek következtében egyre kevesebben hajlandóak meginni azt a híg, pocsék ízű löttyöt, amit a legtöbb esküvőn kávéként szolgálnak fel. Ha a minőségi aprósüti mellé minőségi kávét szeretnél felszolgálni, akkor válaszd a BestBar kávébár szolgáltatását, amivel igazi kávéházi hangulatot teremthetsz a felfrissülni vágyó vendégeknek!

Esküvői autóbérlés

Képzeld el, ahogy a nagy napon kiszállsz egy gyönyörű hófehér cabrióból a csodaszép esküvői ruhádban. Lehet ennél stílusosabban érkezni? Ha a ti atótok unalmas, érdemes elgondolkozni az  esküvői autóbérlésen, ami ráadásul remek látványkellék az esküvői fotókhoz is! 

Környezetbarát esküvő

Ha nem az exkluzivitás, hanem inkább a környezet a fontos számotokra, akkor van egy jó hírünk: az esküvőtök is lehet zöld!. A zöld gondolkodásmód jegyében a párok helyi forrásból beszerzett eszközöket, dekorációkat, virágokat szereznek be és 100% környezetbarát és újrahasznosítható anyagok felhasználásával tervezik meg esküvőjüket.

A jó hír, hogy ez a környezetbarát irányelvek népszerűvé válása miatt, ma már Magyarországon is széles kínálat áll rendelkezésre. 

Hétköznapi esküvő? Ezért jó ötlet

A járvány miatt elhalasztott esküvők új időpontjainak kitűzése miatt a helyszínek hétvégenként túlterheltek. Így aki nem szeretne hónapokat vagy akár egy évet várni a megfelelő helyszínre, annak remek megoldás lehet hétköznapi időpontban tartani az esküvőt.

Milyen előnyökkel jár, ha nem hétvégén tartjátok a lagzit? 

  • Nagyobb eséllyel elérhető az álomhelyszín, ráadásul sok esetben kedvezőbb áron 
  • A szolgáltatások ára is alacsonyabb lehet – a hétköznapi időpontokra gyakran ad kedvezményt a fotós, dekoratőr vagy a dj is
  • Nem lehetetlen viszonylag gyorsan, pár hónap alatt is mindent megszervezni a jobb elérhetőség miatt

Ne az esküvői szolgáltatásokon spóroljatok – ha hétköznap tartjátok az esküvőt, akkor sokkal több minden belefér majd! 

Sok boldogságot kívánunk!

Ajánlott cikkek