Egyéb kategória

Így bénáznak a pasik, mikor féltékennyé akarják tenni a párjukat

Hányszor megkapták már a nők a féltékeny, kombinálós, megfejthetetlen jelzőt a pasiktól! Mintha ezek csak ránk lennének jellemzőek! Na de gondoljátok csak végig, hányszor fordult elő, hogy nem értettétek a pasitokat? Valljuk be, nem egyszerű velük az élet! Most ők vallottak arról, hogyan szoktak kombinálni.

vous - 2022.04.02.
Így bénáznak a pasik, mikor féltékennyé akarják tenni a párjukat

Ki az, aki ne szeretné, ha kitalálnák a legfőbb vágyait, gondolatait? Sok esetben a nők is ezt szeretnék, de van, hogy megmagyarázhatatlan dolgot tesznek a pasijaitok. Hiába gondolkoztok a miérteken, egyszerűen ez a férfilogika. Pedig mennyivel könnyebb dolgunk lenne, ha egyenesebbek lennének velünk és kommunikálnák a problémáikat. A Women’s Health összegyűjtött néhány példát a fura közlésmódjukról és a legnagyobb bénázásaikról.

Az expara

„Amikor a volt barátnőm többet beszélt az exeiről, mint ami már kényelmes volt számomra, akkor azt hazudtam, hogy a volt csajommal tartom a kapcsolatot és sokat chatelünk. Azt akartam, hogy ő is úgy érezze magát, mint én, ahelyett, hogy elmondtam volna neki, mi bántott. Lebuktam, amikor meg akarta nézni a beszélgetésünket, persze a hazugságomba került a kapcsolatom” – mondta Jared.

Flörtölésből csillagos egyes

„Az első randinkon flörtöltem a feleségem előtt a barátnőivel. Azért csinálhattam ezt, mert úgy vettem észre, hogy ő is ezt teszi az én haverjaimmal. Lehet, kicsit paranoiás voltam a kapcsolatunk elején. Hiába flörtöltem másokkal, ő nem vette észre, valószínűleg olyan béna voltam. Pár év együttjárás után felhoztam a sztorit és jót nevettünk rajta. Remélem, hogy a házasságunk életem végéig fog tartani és soha többé nem kell flörtölnöm” – reménykedett Matthew.

Forrás:
Canva.com

Megcsalni és megbocsájtani?

„Ugyanazzal a lánnyal voltam már évek óta, amikor megcsalt. Megpróbáltam elfelejteni a dolgot és túllépni rajta, de egy részem meg akarta bántani. Elkezdtem későn hazajárni és azt hazudtam, hogy sokáig kell dolgoznom, miközben a haverokkal találkoztam. Aztán a barátnőm féltékeny lett és azt hitte, hogy megcsalom, ekkor szakítottunk. Rájöttem, hogy ha megcsal egy lány, akkor annak a kapcsolatnak vége számomra, mert nem vagyok képes megbocsájtani” – nyilatkozta Lance.

A tökéletes ex

„Ha valami olyat tesz a barátnőm, amit nem szeretnék, akkor felhozok egy kitalált exet, aki mindent úgy csinált, ahogy én szerettem. Például, ha arra panaszkodik a barátnőm, hogy későn érek haza, akkor kitalálok egy olyan exet, aki velem egy beosztásban dolgozott és megértette, hogy milyen nehéz késő estig dolgozni. Lehet, hogy féltékennyé tettem a lányt, de valahogy közölnöm kellett vele, hogy nincs értelme a munkaidőm miatt veszekedni” – mondta Joel.

Forrás:
Canva.com

Kihasználás magas fokon

„Jártam egy lánnyal, aki mindenért féltékenykedett és egyáltalán nem bízott meg bennem, amire soha nem adtam okot. Amikor féltékeny lett valakire, akkor be akarta bizonyítani, hogy ő mennyivel jobb az illetőnél. Beleértve az újításokat az ágyban, úgyhogy néha direkt tettem féltékennyé a saját érdekemben” – nyilatkozta Billy.

Voltatok már pasis játszmák résztvevői, ami után csak fogtátok a fejeteket?

Ajánlott cikkek