Egyéb kategória

Palvin Barbi az Oscar-gálán sem tagadta meg önmagát: Magyarként leiszok mindenkit! – Videó

Palvin Barbi idén is tiszteletét tette az Oscar díjátadó után tartott afterparty-n, ahol a sztárvilág legjava képviseltette magát.

vous - 2022.03.29.
Palvin Barbi az Oscar-gálán sem tagadta meg önmagát: Magyarként leiszok mindenkit! – Videó

A magyar modell barátja, Dylan Sprouse, annak testvére, Cole Sprouse, valamint Ari Fournier társaságában érkezett az eseményre.  Barbi ruhája mellett sem lehet elmenni szó nélkül, egy lélegzetelállító, mélyen dekoltált ruhában mutatta meg tökéletes alakját.

Objektum doboz

A Vanity Fair riporterei arról kérdezték a társaságot, mik a terveik az estére, amire Cole Sprouse csak annyit válaszolt, hogy életben maradni, ugyanis nagy italozás várható. Azt is hozzátette, hogy az a tét négyük között, hogy ki bírja legtovább. A riporter Cole-ra szavazott, ám ekkor Barbi közbevágott:

Egy magyar is van itt. Simán leiszom őket, majd kisétálok, mintha semmi nem történt volna

– reagált viccesen Barbi.

A humoros videót ITT tudjátok megnézni

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.