Egyéb kategória

A női nemi szerv nem is olyan pici! – Mítoszok az együttlétről, amiket felejtsetek el!

Tiniként beleestünk pár hibába, ami az együttlét témakörét illeti. Annyira elhittünk mindent, amit erről sutyorogtak, hogy az már fáj. Elég csak a tinimagazinok szerelemrovatára gondolni...

vous - 2022.03.20.
A női nemi szerv nem is olyan pici! – Mítoszok az együttlétről, amiket felejtsetek el!

Biztos emlékeztek még az olyan bizarr kérdésekre, mint hogy saját magad kényeztetésétől teherbe lehet-e esni, meg hogy a szájjal történő örömszerzéstől meg lehet-e butulni. Bocsánat, na, valakik ezt a kérdést feltették. Bár még azóta is van néhány mítosz az együttlétekről, ami még nektek is új lehet, ezekről ránjuk le most a leplet.

A férfiak minden 7. másodpercben a hancúrozásra gondolnak

Minden szerelem hajnalán, főleg tinédzserkorban beigazolódni látszik ez az állítás, aztán bepánikolnak a csajok, hogy a pasi nem akar már annyiszor huncutkodni. Pedig arról van szó, hogy ők sem gépek. Lehetnek fáradtak, ittasak, stresszesek, és ez bizony kihat a vágyakozásra is. Egyébként is, a férfiak ugyanúgy igénylik az akciómentes összebújást.

Egy tanulmány szerint egyébként egy nap 19 alkalommal gondolnak az együttléltre a pasik, ez azért reálisabb szám, nem? Különben meg mindannyiunk temperamentuma más és más ilyen téren. Hülyeség számokban gondolkodni.

Forrás:
pixabay

A női nemi szerv nagyon pici

Végül is csak a kis pöcköt látjuk, pedig az folytatódik a szervezetünkben is. Kapaszkodjatok meg, de a női nemiszerv háromnegyede bent van a testünkben – írja a Bustle.

Az ártatlanság elvesztése = első fizikai behatolás

Noha sokan azt gondolják, az első együttlétet a tényleges behatolás jelenti, de például a nők közötti szájjal történő kényeztetést is annak tekintik sokan, pedig két nő esetében nem történik tényleges behatolás. Óvatosan a kifejezésekkel! Apropó, olvastátok az ártatlanság elvesztésével kapcsolatos mítoszokról szóló cikkünket?

Az első alkalom mindig fáj és vérzéssel jár

Sokan elfelejtik, hogy a szűzhártya megszűnhet az első együttlét előtt is: aktív sportolás, de akár a járás miatt is elszakadhat. Éppen ezért nem feltétlen jár vérzéssel az első alkalom, azonban a fájdalom jelentkezhet, de nem a hártya elszakadása miatt. Sok nő ugyanis annyira rástresszel az első alkalomra, hogy az izmok görcsölnek be.

Minden nő képes csúcsra jutni a behatolástól

Szeretnék hinni benne, hogy ezt már kinőttük, mert vannak pasik, akik még abban hisznek, hogy az igazi hancúrozás abból áll, hogy egyszerre mentek el a csúcson, és mindez a behatolásnak köszönhetően, de ez koránt sincs így. A nők 80%-a nem képes pusztán belső izgatástól csúcsra jutni, és ezzel nincs semmi baj! Tessék csak azt a kis pöcköt ingerelni, srácok, ami tele van idegvégződéssel!

A cipő mérete és a farok mérete korrelál

Nem, nem és NEM! Itt van egy tanulmány arról, hogy NINCS összefüggés a cipő mérete és a férfi farka között, tehát ha nagy a lába a pasinak, nem feltétlen nagy a lomposa. Nyomtassátok ki, és nyomjátok a kezébe annak a pasinak, aki ezzel henceg.

Forrás:
pixabay

Az együttlét csak az igazival jó, és magától jó

Meg a mesemaci. Valamiért vannak, akik azt hiszik, hogy a lepedőakrobatika magától megy, ha összeillő pár találkozik. Persze, kell a kémia, de az, hogy elsőre nem volt nagy durranás, nem jelenti azt, hogy később nem lesz az. Gyakorlat teszi a mestert! Ismerjétek meg egymás testét, és tapasztaljátok ki, mi okoz örömet nektek!

Ajánlott cikkek