Egyéb kategória

Pasik árulták el a titkukat: ha tetszik nekik egy lány, így írogatnak vele

Nos, lányok, következzen a csúf igazság: a srácok chaten való viselkedése feltűnően megváltozik, ha egy olyan lánnyal beszélnek, aki bejön nekik. De mégis mekkora a különbség a két viselkedésmód között? Maguk a pasik vallottak erről!

vous - 2022.03.15.
Pasik árulták el a titkukat: ha tetszik nekik egy lány, így írogatnak vele

Most a Reddit közösségi oldalon tették fel a férfiaknak a kérdést, hogy hogyan viselkednek csetelés közben, ha egy olyan lány kerül a képbe, aki bejön nekik. Ők pedig készségesen vallottak.

Az egyik pasi válasza:

„Ha valaki olyannal beszélek, aki nem érdekel, nem írok vissza neki a legközelebbi alkalommal. Ha pedig bejön a csaj, akkor beszélhetünk bármiről és bármennyit. Lehet, hogy másnak idegesítő, hogy folyamatosan üziket kap, de imádom azt, amikor egy olyan lánytól jön, aki tetszik” – mondta a Suvovor felhasználónévvel rendelkező férfi.

Forrás:
pexels.com

Valaki összehasonlította, hogyan reagál egy lánynak és egy barátjának:

„Amikor egy olyan lánytól kapok üzenetet, aki tetszik, mindig ezt mormolom magamban:

nyugi, ember, csak vedd könnyedén. Nem muszáj most rögtön visszaírnod, majd csak úgy egy fél óra múlva.

De amikor egy barátomtól kapok üzit, legtöbbször csuklóból válaszolok, nagyjából így: „hé, emlékszel arra a mémre, amit a múltkor küldtél? Hallod, szétröhögtem az agyam.”

Forrás:
pexels.com

Egy spilot nevű felhasználó arról beszélt, hogy amikor egy szép lánnyal beszél, akkor öntudatosan viselkedik az online térben és flörtöl is. Általában szándékosan kb. 10 percenként ír vissza ezeknek a lányoknak. Darkangel ugyanitt azt írta, hogy ő nem a szavak embere, nehezen esik neki tartani a kapcsolatot az emberekkel, de ha egy olyan lányról van szó, aki bejön neki, megéri az erőfeszítést és gyakrabban küld üzenetet.

És ti hogyan cseteltek valakivel, aki tetszik?

Ajánlott cikkek