Egyéb kategória

Durva és meglepő az együttlétekről, amik TÉNYLEG igazak

Annyi, de annyi baromság kering a neten a huncutkodással kapcsolatban, hogy ne csodálkozzunk, ha a mai fiatalság el van tévedve. Azonban vannak tényleg meglepő, már-már hihetetlen tények, amiket szerencsére alátámasztottak tudományos kutatások, így hihető lesz a sztori. Őrületesen durva tények következnek, amik legalább annyira szórakoztatóak, mint meglepőek.

vous - 2022.03.15.
Durva és meglepő az együttlétekről, amik TÉNYLEG igazak

Az együttlét és az alkohol boldogabbá teszi az embereket, mint a gyerek

Nos, ez így leírva nagyon durva. Az új-zélandi Canterbury Egyetem kutatói vizsgálták az emberek legkedvesebb szokásait. Egy harmincas listát kellett felállítaniuk a résztvevőknek az alapján, hogy mely cselekvés teszi őket a legboldogabbá. Az első helyen a hancúrozás végzett, a második lett az alkohol, míg a gyermekvállalás csupán a harmadik helyre fért be. 

A férfiak, akik több házimunkát végeznek, kevesebbszer lepedőakrobatikáznak

Az American Sociological Review kutatása szerint azok a pasik, akik nőies házimunkát végeznek – mosogatnak, vasalnak, főznek –, kevesebbszer jutnak élvezethez. Bár ez a kutatás már 20 éves, ezentúl kétszer gondoljátok meg, mielőtt megkéritek a pasitokat, hogy mosogasson el!

A közgazdasági szakon végzetteknek van a legtöbb hálószobai partnerük 

Ki mondta, hogy szerelmet nem lehet pénzért venni? – viccelek, viccelek. A Student Beans felmérése során mintegy 5000 diákot kérdeztek, több mint 100 egyetemen az Egyesült Királyságban a hálószobai partnereik számáról. Az előkelő helyen a közgazdászok végeztek, őket követik a médiamunkások (ööö…) és a természettudományi szakon végzettek. 

pár ölelkezés

Őrült mítoszok az együttétről, amikben nagyon sokáig hitt az emberisé

Ma már könnyen beszélünk a hálószobai életről, de gondoljatok bele abba az időbe, amikor a biológiai ismereteink még nem voltak ilyen pontosak! Összegyűjtöttük nektek azokat a mítoszokat, amiket az emberiség sokáig elhitt a intimitással kapcsolatban, ma azonban már csak mosolyogni tudunk rajtuk. A cikk folytatása ITT jön

Egy menet = -21 kalória

A New England Journal of Medicine kutatása során kiderült, hogy egy átlagos együttlét csupán 7 percig tart, ez idő alatt pedig csak 21 kalóriát égetünk el. Nem ússzuk meg a sportolást! Ide kattintva pedig az is kiderül, hogy a rágózással mennyi kalóriát égettek el.

A hancúrozás megszüntetheti a fejfájást

Vége annak a kifogásnak, hogy fáj a fejetek. A Cephala kutatása során 200 migrénes beteget teszteltek, 60%-uknak elmúlt a fejfájása az aktus során. A szakértők ezt az extra endorfin-termelődéssel magyarázzák. Próbáljátok ki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!