Egyéb kategória

Majka durván kiosztotta Gődényt: Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké…

A rapper és műsorvezető kemény szavakkal illette a járványellenes Gődényt.

vous - 2022.03.13.
Majka durván kiosztotta Gődényt: Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké…

Majkánál kiverte a biztosítékot Gődény György pártjának közleménye, amiben Oroszország mellett álltak ki a háború kapcsán. Mivel a rapper a sztárok közül elsőként fejezte ki szolidaritását az ukrán néppel szemben, teljesen kiakadt a közleményen, és nem is tűrte szó nélkül azt.

Remélem, hogy minél hamarabb rádrohad a kéz , meg a lábbilincs. Te az èkes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell , hogy milyen ember NE legyen, a te fènyképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki.Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj,uszíts…

– írta Majka Facebook-on, és azt is kifejtette, nem érti hogy tud valaki felnézni egy ilyen emberre, és a doktori fokozatot előszeretettel használó Gődény Görgynek annyi köze van az orvosláshoz, mint neki az operaénekléshez.

Majka

Majka
Forrás:
Instagram

Minden helyzetet meglovagolva próbálsz a felszínen maradni. Birkázod azokat, akik az ésszerűségre, gyakorlatra, tudományra hagyatkozva alkotnak véleményt, közben meg te vagy aki igazi birkàknak hazugságokkal tömi a fejét, hogy ők cserèbe a zsebed tömjék tele. Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké….

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok el:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek