Egyéb kategória

A legviccesebb és legcikibb dolgok, amiket gyerekek mondtak

Nem véletlenül tartják úgy, hogy a gyerekek mindig igazat mondanak. Ők még nem tudják, hogy mi az a kegyes hazugság, mikor kell kicsit csöndben maradni; nem, ami eszükbe jut, az rögtön ki is csúszik a szájukon. A Daily Mail most összegyűjtött néhány nagyon vicces elszólást a legkisebbektől!

vous - 2021.08.04.
A legviccesebb és legcikibb dolgok, amiket gyerekek mondtak

Minden szülő vagy nagytestvér tudja, milyen kínos tud lenni, amikor a család legkisebb tagja valami olyat mond, amit egyáltalán nem kellett volna. Főleg, ha a monológba belecsempész egy-két csúnyább szót is, amit meghallott az utcán, vagy esetleg anyutól-aputól, amikor ők azt hitték, nem figyel a kicsi. Az alábbi sztorik bizonyítják, hogy bár ez akkor kínos, később nagyon vicces emlékeket szül!

1. Őszinte kritikus

„A fiam azt mondta, idézem: anya, szörnyű szakács vagy, de megeszem a főztöd, mert szeretlek, és nem akarlak megbántani… De nem akarok meghalni se.”

2. Ami a szívén…

„A kisgyerekem felébredt reggel, és teljesen komolyan azt mondta, 'apa, anyának nincsenek is mellei'. Köszi, kicsim…”

kislány gyerek

Ezt csinálják napközben az anyukák – a gyerekeik szerint

Ha kisgyerekként megkérdezték volna tőlünk, vajon mit csinál az anyukánk egész nap, nyilvánvaló, hogy a válasz megmosolyogtató lett volna. Mert az odáig rendben van, hogy dolgozik, na de mit? Egy vicces és aranyos videóban most ugyanezt kérdezték gyerekektől, a válaszok pedig jobbak, mint amire számítottatok.

A vicces válaszokat ITT olvashatjátok.

3. Kreatív névadó

„Megkérdeztem a 2 éves fiamat, mit szeretne, hogyan nevezzük el a kisöccsét, és ő azt felelte, hogy 'PizzaPofa'. (A neve Toby lesz).”

4. Csak őszintén!

„Az anyósom megkérdezte, 'szeretnétek megkapni a régi konyhabútoraimat?'. A hatéves fiam erre közölte vele, hogy 'apa azt mondta, nincs szükségünk erre a sok szemétre'. Végem volt.”

5. De azért cuki!

„A hároméves fiam azt mondta: 'ha felnövök, én is olyan bajszot szeretnék, mint a tiéd'. Én nő vagyok.”

Forrás:
pexels.com

Nektek van hasonló történetetek? Írjátok meg kommentben!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.