Egyéb kategória

G.w.M durván odaszólt volt feleségének

A rapper eddig keveset nyilatkozott volt feleségéről, így most mindenki meglepődött a beszólásán.

vous - 2022.02.01.
G.w.M durván odaszólt volt feleségének

Egyre kacifántosabb Kulcsár Edina és G.wM két hete napvilágra került kapcsolata. Bár eleinte mindkét fél próbált békességben elválni volt párjától, úgy tűnik, egyre nagyobb a feszültség mindkét oldalon. Először Kulcsár Edina ment neki Csutinak, majd a rapper lepett meg mindenki beszólásával.

G.w.M

G.w.M
Forrás:
Instagram

Egyik rajongója azt írta közösségi oldalán G.wM-nek, hogy elég rosszul néz ki mostanában, lehet érdemes lenne visszamennie a családjához. Úgy tűnik, ez felhergelte a rappert, ugyanis elég nyers stílusban adott választ:

Ha a csillagos eget lehozná bárki, akkor sem kellene Melanie egy percig sem! Ne ringasd magad ezekben! Hamarosan mindenki tisztán fogja látni a dolgokat. Idő és türelem, vagy csak az igazságérzetem feszegetésének kérdése. A gyermekeimnek jobb apjuk nem lehetne, mint én, efelől nyugodt lehetsz

 – írta G.w.M a kommentre, melyet legújabb klipje alatt kapott Facebook-oldalán.

A rapper először nyilatkozott úgy gyermekei anyjáról, hogy egyértelműen arra utal, Melanie a hibás házasságuk zátonyra futása miatt. Az utóbbi napok eseményeit figyelve nem lepődnénk meg, ha hamarosan újabb információkat lengetne be egyik vagy másik fél!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.