Egyéb kategória

G.w.M durván odaszólt volt feleségének

A rapper eddig keveset nyilatkozott volt feleségéről, így most mindenki meglepődött a beszólásán.

vous - 2022.02.01.
G.w.M durván odaszólt volt feleségének

Egyre kacifántosabb Kulcsár Edina és G.wM két hete napvilágra került kapcsolata. Bár eleinte mindkét fél próbált békességben elválni volt párjától, úgy tűnik, egyre nagyobb a feszültség mindkét oldalon. Először Kulcsár Edina ment neki Csutinak, majd a rapper lepett meg mindenki beszólásával.

G.w.M

G.w.M
Forrás:
Instagram

Egyik rajongója azt írta közösségi oldalán G.wM-nek, hogy elég rosszul néz ki mostanában, lehet érdemes lenne visszamennie a családjához. Úgy tűnik, ez felhergelte a rappert, ugyanis elég nyers stílusban adott választ:

Ha a csillagos eget lehozná bárki, akkor sem kellene Melanie egy percig sem! Ne ringasd magad ezekben! Hamarosan mindenki tisztán fogja látni a dolgokat. Idő és türelem, vagy csak az igazságérzetem feszegetésének kérdése. A gyermekeimnek jobb apjuk nem lehetne, mint én, efelől nyugodt lehetsz

 – írta G.w.M a kommentre, melyet legújabb klipje alatt kapott Facebook-oldalán.

A rapper először nyilatkozott úgy gyermekei anyjáról, hogy egyértelműen arra utal, Melanie a hibás házasságuk zátonyra futása miatt. Az utóbbi napok eseményeit figyelve nem lepődnénk meg, ha hamarosan újabb információkat lengetne be egyik vagy másik fél!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.