Egyéb kategória

G.w.M durván odaszólt volt feleségének

A rapper eddig keveset nyilatkozott volt feleségéről, így most mindenki meglepődött a beszólásán.

vous - 2022.02.01.
G.w.M durván odaszólt volt feleségének

Egyre kacifántosabb Kulcsár Edina és G.wM két hete napvilágra került kapcsolata. Bár eleinte mindkét fél próbált békességben elválni volt párjától, úgy tűnik, egyre nagyobb a feszültség mindkét oldalon. Először Kulcsár Edina ment neki Csutinak, majd a rapper lepett meg mindenki beszólásával.

G.w.M

G.w.M
Forrás:
Instagram

Egyik rajongója azt írta közösségi oldalán G.wM-nek, hogy elég rosszul néz ki mostanában, lehet érdemes lenne visszamennie a családjához. Úgy tűnik, ez felhergelte a rappert, ugyanis elég nyers stílusban adott választ:

Ha a csillagos eget lehozná bárki, akkor sem kellene Melanie egy percig sem! Ne ringasd magad ezekben! Hamarosan mindenki tisztán fogja látni a dolgokat. Idő és türelem, vagy csak az igazságérzetem feszegetésének kérdése. A gyermekeimnek jobb apjuk nem lehetne, mint én, efelől nyugodt lehetsz

 – írta G.w.M a kommentre, melyet legújabb klipje alatt kapott Facebook-oldalán.

A rapper először nyilatkozott úgy gyermekei anyjáról, hogy egyértelműen arra utal, Melanie a hibás házasságuk zátonyra futása miatt. Az utóbbi napok eseményeit figyelve nem lepődnénk meg, ha hamarosan újabb információkat lengetne be egyik vagy másik fél!

Ajánlott cikkek