Egyéb kategória

G.w.M exe, Nagy Melanie kitálalt házasságukról

Nagy Melanie nyíltan beszélt Lakatos Leventének egy interjúban a rapperrel való házasságáról, magánéletéről és sérelmeiről.

vous - 2022.03.06.
G.w.M exe, Nagy Melanie kitálalt házasságukról

Talán az egyik legmeglepőbb vallomás arról szólt, hogy mennyivel másképp kezelte a rapper Melanievel való kapcsolatát annak idején:

"Ezt nagyok sokáig sérelmeztem. A gyerekeink születése előtt én soha, sehol nem voltam felvállalva, pedig akkor már évek óta együtt voltam vele, és megkérte a kezem. Engem ez nagyon bántott, nagyon sokáig, de ő mindig azzal magyarázta, hogy ő egy ismert ember, aki abból él, hogy rajonganak érte a fiatal nők és lányok, úgyhogy nem fér bele az , hogy felvállalja, van egy párkapcsolata. Aztán, amikor megszületett a kislányom, akkor azért már mondtam, hogy legalább most vállaljuk fel. Valójában én is azt gondoltam, hogy privátban kell ezt kezelni, de utólag úgy értékelem, hogy én nagyon tudatosan elvoltam ebben a kapcsolatban – úgymond – nyomva, de lehet, hogy túl erős ez a kifejezés. Azt kezdtem érezni, hogy nem büszke rám, a családunkra. Talán ezt a gondolatot az igazolja, hogy most pedig a totális ellentétét képviseli annak, amit akkor együtt képviseltünk"

– mesélte őszintén az elhagyott feleség.

Az interjúból az is kiderül, hogy mennyire képzett is Melanie, ugyanis a Fehér Házban is dolgozhatott volna, ha nem a szerelmet választja.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.