Egyéb kategória

Csak színjáték volt? A Nagy Ő Laurája vallott a műsorról

A Nagy Ő választottja, Laura népszerű az Instagramon, ahol most a műsorral kapcsolatos kérdésre is válaszolt a követőknek.

vous - 2022.02.28.
Csak színjáték volt? A Nagy Ő Laurája vallott a műsorról

Nem sokkal A Nagy Ő forgatása után a szerelmespár különvált, azóta Laurára újból rátalált a szerelem, és úgy tűnik, hogy nagyon boldog választottja mellett. A rajongók azonban kíváncsiak voltak, vajon a műsor csak színjáték volt? A fiatal lány pedig egy igaz-hamis játék keretein belül meg is válaszolta a nagy kérdést. 

Laura szerint a műsor minden perce igaz volt.

Emellett azt is elárulta, hogy a résztvevők használhatták a telefonjaikat, csak arra nem mindig volt idejük.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.