Egyéb kategória

Ezek izgatnak fel egy férfiban

Azt hiszem, az ízlésbeli változásomat a férfiak terén az életkor számlájára írhatom. Már nem ábrándozom a kockahasról és a macsós megjelenésről. Na persze, ha szembejön velem egy igen jóképű úriember, nem csukom be a szemem, és futok el a látvány elől, de az ideálom igencsak megváltozott az elmúlt években, és teljesen más dolgok indítják be a fékezhetetlen ösztöneimet.

vous - 2022.02.28.
Ezek izgatnak fel egy férfiban

Ha azt gondolnád, hogy mennyire vonzó, amikor egy pasi a súlyzókkal zsonglőrködik, és közben az izzadságcseppek legördülnek az izmos mellkasán, akkor még nem láttad az igazi vérpezsdítő edzést. Nincs is annál izgatóbb, mintahogy a nehéz bevásárlótáskáktól lüktető erei kiduzzadnak, és emlékeztetnek arra mennyire erős is valójában az a test. Ha a súlyos táskák mellé még a mosóport is fel tudja kapni, és felhozni a lépcsőn, hát ott már nehéz megálljt parancsolni a kezeimnek, hogy ne kutasson fel további kemény testrészeket…

Azok a férfias, nagy kezek. Bármilyen apró-cseprő feladat teljesítése jól mutat a hatalmas kezek között, de annál sosem lesz izgatóbb, amikor ujjai közt végigfolyik a sikamlós, folyékony mosogatószer, és állati erővel nekilát a koszos edényeknek. Annyira bele tudok borzongani ebbe a látványba, hogyha már hallom a csapból áramló víz csobogását, és a mosogatószer kupakjának a csattanását, teljesen elveszítem a fejem.

férfi03

Bármilyen apró-cseprő feladat teljesítése jól mutat a hatalmas kezek között!
Forrás:
Pexels.com

Sosem tudom megunni azt a mámoros bizsergést, amit akkor érzek, ha egy pasi szerszámot ragad a kezébe… Persze, nem sajátját, hanem például egy kis kalapácsot, hogy felrakja a kedvenc festményemet a falra, vagy amikor a kerti munkában látom elmélyedni. Az álmaim netovábbja pedig, ha épp próbál megjavítani valamit. Csöpögő csap? Elromlott kávéfőző? Esetleg a mosógép szivárgását igyekszik megszüntetni? Több se kell nekem, csak rápattanok a mosógépre, és várom a csodát, amit velem is tud művelni, persze, akkor már a saját szerszámoskészletével!

Mindezek mellett van még egy dolog, ami azonnali hatást ér el, és talán a legszebb panorámát biztosítja vágyakozó tekintetemnek. Ez pedig az, ha olyan férfit látok, aki csodás apa. Ahogy a parkban játszik a gyerekével, a fiát tanítja az élet dolgaira, vagy épp letörli kislánya könnycseppjeit, és látni lehet minden egyes mozdulatában a szeretet és a törődés feltétel nélküli jelentétét.

férfi

A legszebb jellemvonás egy férfiban, ha látni lehet minden egyes mozdulatában a szeretet és a törődés feltétel nélküli jelentétét.
Forrás:
Unsplash.com

Biztos, hogy a kor és az érettség teszi ezt a libidómmal, de akár száz macsót is elém állíthatnának, én biztos azt a férfit fogom választani, akiben ezeket a tulajdonságokat vélem felfedezni, mert annál szebb és izgatóbb nincs, minthogy valaki egy igazi társra lel.

Ajánlott cikkek