Egyéb kategória

Ezek izgatnak fel egy férfiban

Azt hiszem, az ízlésbeli változásomat a férfiak terén az életkor számlájára írhatom. Már nem ábrándozom a kockahasról és a macsós megjelenésről. Na persze, ha szembejön velem egy igen jóképű úriember, nem csukom be a szemem, és futok el a látvány elől, de az ideálom igencsak megváltozott az elmúlt években, és teljesen más dolgok indítják be a fékezhetetlen ösztöneimet.

vous - 2022.02.28.
Ezek izgatnak fel egy férfiban

Ha azt gondolnád, hogy mennyire vonzó, amikor egy pasi a súlyzókkal zsonglőrködik, és közben az izzadságcseppek legördülnek az izmos mellkasán, akkor még nem láttad az igazi vérpezsdítő edzést. Nincs is annál izgatóbb, mintahogy a nehéz bevásárlótáskáktól lüktető erei kiduzzadnak, és emlékeztetnek arra mennyire erős is valójában az a test. Ha a súlyos táskák mellé még a mosóport is fel tudja kapni, és felhozni a lépcsőn, hát ott már nehéz megálljt parancsolni a kezeimnek, hogy ne kutasson fel további kemény testrészeket…

Azok a férfias, nagy kezek. Bármilyen apró-cseprő feladat teljesítése jól mutat a hatalmas kezek között, de annál sosem lesz izgatóbb, amikor ujjai közt végigfolyik a sikamlós, folyékony mosogatószer, és állati erővel nekilát a koszos edényeknek. Annyira bele tudok borzongani ebbe a látványba, hogyha már hallom a csapból áramló víz csobogását, és a mosogatószer kupakjának a csattanását, teljesen elveszítem a fejem.

férfi03

Bármilyen apró-cseprő feladat teljesítése jól mutat a hatalmas kezek között!
Forrás:
Pexels.com

Sosem tudom megunni azt a mámoros bizsergést, amit akkor érzek, ha egy pasi szerszámot ragad a kezébe… Persze, nem sajátját, hanem például egy kis kalapácsot, hogy felrakja a kedvenc festményemet a falra, vagy amikor a kerti munkában látom elmélyedni. Az álmaim netovábbja pedig, ha épp próbál megjavítani valamit. Csöpögő csap? Elromlott kávéfőző? Esetleg a mosógép szivárgását igyekszik megszüntetni? Több se kell nekem, csak rápattanok a mosógépre, és várom a csodát, amit velem is tud művelni, persze, akkor már a saját szerszámoskészletével!

Mindezek mellett van még egy dolog, ami azonnali hatást ér el, és talán a legszebb panorámát biztosítja vágyakozó tekintetemnek. Ez pedig az, ha olyan férfit látok, aki csodás apa. Ahogy a parkban játszik a gyerekével, a fiát tanítja az élet dolgaira, vagy épp letörli kislánya könnycseppjeit, és látni lehet minden egyes mozdulatában a szeretet és a törődés feltétel nélküli jelentétét.

férfi

A legszebb jellemvonás egy férfiban, ha látni lehet minden egyes mozdulatában a szeretet és a törődés feltétel nélküli jelentétét.
Forrás:
Unsplash.com

Biztos, hogy a kor és az érettség teszi ezt a libidómmal, de akár száz macsót is elém állíthatnának, én biztos azt a férfit fogom választani, akiben ezeket a tulajdonságokat vélem felfedezni, mert annál szebb és izgatóbb nincs, minthogy valaki egy igazi társra lel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.