Egyéb kategória

Színtípusok és öltözködés – Nem minden tél típusú lány olyan, mint Hófehérke

Bőre fehér, mint a hó. Haja fekete, mint az éj. Ajka pedig vörös, mint a vér. Ezek a jellemzők jutnak eszünkbe, ha Hófehérkére gondolunk. Ha pedig Hófehérke, akkor ő az első, aki beugrik, ha a tél típusú lányokról beszélünk. De azt gondoltátok volna, hogy három különböző tél típus is létezik? Bizony! Ismerjétek meg őket!

vous - 2022.02.23.
Színtípusok és öltözködés – Nem minden tél típusú lány olyan, mint Hófehérke

Magamról tudtam, hogy a tél típusúak táborát erősítem, de azon meglepődtem, hogy akár egy olyan lány is ide tartozhat, akinek kicsit kreolabb színű a bőre. Hát hogy lehet ez? Nem minden tél típusú lány „Hófehérke”? Nem bizony! Íme a három tél típus! 

A sötét tél

A sötét tél csoportjába tartozó lányok haja általában vöröses-, gesztenye- vagy sötétbarna lehet. Emellett előfordulhat fekete, mákos vagy ezüstszínű haj is. Bőrük általában kesudió-, pekándió-, mogyoró-, földimogyoró- vagy épp földszínű. A szemük pedig sötétbarna vagy fekete. Ezt a tábort erősíti Halle Berry és Catherine Zeta-Jones is! Így már magatokra ismertek?

Válogassatok téli, jeges fényű, hideg színekből. Az élénk árnyalatok is jól állhatnak, de vigyázzatok, a nagyon élénk, meleg színeket kerüljétek! Viseljetek fekete, fehér, jegesszürke, jegeslila, szilvakék és citromsárga ruhákat!

Objektum doboz

Objektum doboz

A hideg tél

A hideg tél típusú lányok hajszíne szintén sötétbarna, feketés árnyalatú, de emellett lehet mákos, ezüstös is. Arcuk azonban a kesudió és a földimogyoró helyett hűvös, szürke alapszínű. A hideg tél típusúak közé tartozik a Jóbarátokból híres Courteney Cox és Demi Moore is.

Hordjatok ti is hideg színeket, de inkább közelítsetek az őszi, melegebb színek felé. Nektek a fekete, sötétlila, menta, piros, tengerészkék és bordó áll legjobban, próbáljátok ki!

Objektum doboz

Objektum doboz

A tiszta tél

A tél típusok harmadik csoportja a kontrasztokról ismerhető fel igazán. A tiszta tél típusú lányok ugyanis az igazi Hófehérkék. Hajuk általában fekete vagy sötétbarna, bőrük pedig nagyon világos, legtöbbször tej-, krém- vagy elefántcsontszínű. Na és persze a szemük színét se felejtsük ki, ami általában világoskék, türkiz, zöld vagy világos mogyoróbarna. A világos bőrű meseszereplőről híres csoportba tartozik Liv Tyler és Anne Hathaway.

Ti vagytok a legszerencsésebbek! Nektek szinte minden jól áll, nem tudtok mellényúlni. Válogassatok napsárga, királykék, korall, padlizsán, türkiz ruhák közül!

Objektum doboz

Objektum doboz

Nos, ti melyik csoportba tartoztok?

Ajánlott cikkek