Egyéb kategória

Ünnepel a Gáspár család! Ketten is új szakmát szereztek – fotók

Gáspár Evelin maga jelentette be, milyen boldogság érte őt és Beát.

vous - 2022.02.21.
Ünnepel a Gáspár család! Ketten is új szakmát szereztek – fotók

A legidősebb Gáspár lánynak nagyon jó időszaka van. Evelin nemrégiben mutatta meg barátját a nyilvánosságnak, most pedig édesanyjával közös sikerét is tudatta követőivel.

Az elmúlt két évben Evelin és Bea együtt tanultak cukrászatot az NMSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában, ahol sikeres írásbeli és szóbeli vizsgákat követően most a gyakorlati részt is teljesítették.

,,Hivatalosan is cukrászok lettünk, kétéves ingyenes felnőttképzésben szereztünk jeles cukrász szakvizsgát, nagyon szépen köszönjük ezt a két évet, szaktudást a salgótarjáni Keri szakközépiskola oktatóinak." -írta a lány a képhez.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.