Egyéb kategória

Ez a véleménye Weisz Fanninak arról, hogy volt férjének gyereke lesz

Miután bombaként robbant a hír, hogy Nádai Anikó és Weisz Fanni exférje, Hajmásy Péter gyereket várnak a rajongók a modell reakciója felől érdeklődtek. Most Fanni elárulta, mit gondol a babavárásról.

vous - 2022.02.18.
Ez a véleménye Weisz Fanninak arról, hogy volt férjének gyereke lesz

Mint azt tudjuk Nádai Anikó és Weisz Fanni egymás exeivel jöttek össze másfél évvel ezelőtt. Azóta utóbbinak a kapcsolata véget ért, de Anikóéknál még tart az elsöprő szerelem. Nemcsak eljegyezték egymást, de már a baba is úton van. És hogy mit szól mindehhez Hajmásy Péter egykori felesége? A rajongók kiderítették:

"Annyira sokan kérdeztétek ezt, ezért most nektek egyszer elmondom. Valójában teljesen közömbös számomra. Az exférjem a múlt, Anikót meg nem ismerem. Kívánok a babának jó egészséget és boldog életet"

– írta Instagram-sztorijában a fiatal modell.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.