Egyéb kategória

Így lesz igazán édes a babakocsitok télen!

A babakocsi berendezése a friss, de akár a tapasztalt mamik számára is nehéz lehet. Nem könnyű feladat mindent beszerezni egy tavaszi vagy nyári kisbaba számára, na de mi a helyzet a téli és őszi babákkal?

A helyzet még nehezebb, hiszen ilyenkor mindenkinek az a legfontosabb, hogy a pici ne fázzon meg. Tarts velünk, mert szó lesz a bundazsákok, méghozzá a Floo Egg bundazsákok nyújtotta védelemről, valamint a kézmelegítőkről is!

vous - 2022.02.14.
Így lesz igazán édes a babakocsitok télen!

Mi a fontos télen?

Télen két dolog a legfontosabb minden szülő számára. Az egyik, hogy a pici még véletlenül se fázzon meg. A másik természetesen az, hogy aki kimegy sétálni a babával, ő se fagyjon szét a levegőzés során. 

A délutáni sétát nem szabad kihagyni, akkor sem, ha kint esik a hó és / vagy fúj a szél. A babák tüdejének is jót tesznek a séták, nem is beszélve arról, hogy a babakocsi egyenletes zötykölődése nagyon nyugtatóan hat rájuk. Gyakran előfordul, hogy az elaludni nem akaró kicsi mély álomba szenderedik néhány perc séta után.

Nos, a kézmelegítő-bundazsák kombó ilyenkor jön kapóra. Előbbi kesztyű helyett használható, utóbbi a 10 rétegnyi babatakarót tudja leváltani. 

A bundazsák egy hasznos kiegészítő. Olyan, mint egy hálózsák, 360°-ban képes átölelni kisbabádat és melegen is tartani.

A bundazsák egy hasznos kiegészítő. Olyan, mint egy hálózsák, 360°-ban képes átölelni kisbabádat és melegen is tartani.
Forrás:
https://peekabooshop.hu/floo-egg-bundazsak

A Floo Egg bundazsák 

A bundazsák egy hasznos kiegészítő. Olyan, mint egy hálózsák, 360°-ban képes átölelni kisbabádat és melegen is tartani. Természetesen mint minden babaterméket, ezt is a megfelelő helyen kell keresni. Ha nem szeretnéd elhagyni otthonodat, biztosan Te is a webáruházakhoz fogsz fordulni némi segítségért. A Peekabooshop.hu-nál jobb megoldást nem igazán fogsz találni. Prémium termékeik mind rendelkeznek OEKO-TEX tanúsítvánnyal, ami ha még nem ismernéd a jelzést, arról tájékoztat, hogy a textíliák, kiegészítők használata nem fog irritációt vagy allergiás rohamot okozni a babánál.

A Peekabooshop.hu Floo Egg bundazsákja mind közül a legédesebb kicsi téli kuckó. Nemcsak, hogy meleg, de egyszerű a babakocsiba helyezése is. A legcukibb eleme persze a két nyuszifül, amik a kapucnit díszítik. 

Ha magadra is szeretnél gondolni, akkor egy kézmelegítőt szerezz be a Floo Egg bundazsák mellé, amely a kiválasztott darabhoz színében a leginkább illik. Ez a kiegészítő, mint említettük, a kesztyű helyettesítője. Előnye nem más, minthogy a babád sokkal egyszerűbben láthatod el, ha kell, nem kell ügyeskedni a kesztyűvel. 

Mi más kellhet egy babakocsiban?

Amennyiben igazi eszkimókuckót szeretnél készíteni télire a kisbabád számára, érdemes lehet szőrmeszegéllyel díszíteni pluszban a járgányt. Ha a baba biztonságáról és kényelméről szeretnél gondoskodni, akkor pedig nincs más dolgod, mint beszerezni három kiegészítőt!

  • biztonságiöv-védőt
  • babatakarót
  • biztonsági párnát

Természetesen ezeket mind megtalálhatod a Peekabooshop.hu hatalmas kínálatában. Rendezd be segítségükkel a színben és stílusban harmóniában lévő, gyönyörű babakocsit Te is! Válogass kedvedre és készülj fel segítségükkel minden évszakra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.