Egyéb kategória

Úgy tűnik, Janicsák Vecáék válása sem lesz békés

A napokban újabb válás híre keltette fel az emberek figyelmét. Ezúttal Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel útjai válnak ketté. 2017-ben házasodtak össze, és egy kislányuk született. Most a férj is megszólalt a válás kapcsán.

vous - 2022.02.12.
Úgy tűnik, Janicsák Vecáék válása sem lesz békés

Veca nehéz döntést hozott meg, egy nehéz időszak után. Méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, ezért eltávolították a méhét és többé nem lehet gyereke. Legyőzte a betegséget, és a házasságuk is zátonyra futott – írja a Blikk.

Már korábban felmerültek a problémák. Amikor kislányuk másfél éves volt, különváltak, de nem igazán tudták elengedni egymást és egy terapeuta segítségével helyrehozták a házasságukat. Ezúttal nem sikerült. A férj napokig nem szólalt meg a válás kapcsán, most azonban úgy érezte, hogy tisztázza a helyzetet:

Azt tartottam volna korrektnek, ha a feleségem tájékoztat a cikk tartalmáról és konzultál velem, mielőtt kijön, ha már úgy érezte, meg kell ezt osztania a világgal. Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk.

Ajánlott cikkek